Weekjesafari
Image default
Bloemen

Bent u op zoek naar de beste bloemenexporteur?

Bent u al tijden op zoek naar de beste bloemenexporteur? Zoekt u dan niet verder! Scandiflora is hiervoor dé aangewezen partner. Het team van dit bedrijf bestaat uit gedreven medewerkers. Allen hebben zij een diepe passie voor bloemen, planten en decoratiegroen. Al sinds 2014 kunt u bij deze bloemenexporteur terecht voor de meest prachtige bloemen. Dankzij ruim 20 jaar ervaring in Scandinavië, is dit het bedrijf dat de bloemen- en plantenmarkt als geen ander kent. Laat aan hen weten waar u naar op zoek bent en zij denken en kijken graag met u mee.

Ontdek alle voordelen van een samenwerking met dit bedrijf

Wanneer u kiest voor de dienstverlening van Scandiflora, kiest u automatisch voor een aantal voordelen. Denkt u hierbij aan:

  • Optimale logistiek: voor een groothandel kan dit bedrijf orders per klant verzamelen op één transportkar. De laadruimte wordt op deze manier zo efficiënt mogelijk benut. Het product is vervolgens zo snel mogelijk op de plek van bestemming.
  • Kwaliteit is topprioriteit: dit bedrijf vindt het belangrijk dat haar klanten alleen de beste kwaliteit producten geleverd krijgen.
  • 25 jaar ervaring op de markt: dankzij de ruime ervaring op de markt weet Scandiflora precies waar zij moet zijn in Scandinavië. Ze spreken dezelfde taal en zijn bekend met de trends.

Laat u inspireren door al het moois wat er mogelijk is

Bent u benieuwd naar wat deze bloemenexporteur voor u kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met een van de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de prachtige bloemen en planten die u kunt kopen bij Scandiflora. U vindt de contactgegevens op de website. Hier kunt u tevens meer lezen over de uiteenlopende producten. Waar wacht u nog op? Laat u inspireren door alle mogelijkheden en bestel vandaag nog uw planten en bloemen.