Weekjesafari
Image default
Management

Best business ideas

 

1 Stel een paar microjobs samen

Met de komst van Fiverr zagen we een gloednieuwe manier om werk toe te wijzen en te aanvaarden. Hoewel veel beginnersjobs op Fiverr slechts $5 betalen, is het mogelijk om aanzienlijk meer te verdienen met dit platform als je in staat bent om meer geavanceerde opdrachten binnen te halen of een aantal vaste klanten op te pikken.

 

Apps als Gigwalk en sites als Mechanical Turk maken het ook mogelijk om met veel kleine opdrachten per dag een inkomen bij elkaar te sprokkelen.

 

Het beste is dat je via al deze platformen online en vanuit je luie stoel kan werken.

 

2 Schrijf en publiceer een E-Book

Nu iedereen zijn werk online kan laten publiceren, is het voor iedereen mogelijk om een fortuin te verdienen met zijn schrijfwerk.

 

Het grootste recente voorbeeld is de 50 Tinten Grijs-trilogie, maar er zijn veel auteurs die voordeel halen uit het gemak van e-publishing.

 

Als u van schrijven houdt en bereid bent om uw eigen promotie te doen (en het hebben van een blog kan in dat geval echt helpen), is het schrijven van een e-boek een uitstekende manier om snel geld te verdienen vanuit huis.

 

3 Enquêtes in uw vrije tijd

Wist u dat u geld kunt verdienen met enquêtes? 

 

Hoewel er een ton van enquêtebedrijven die er zijn, mijn favoriet is Survey Junkie. Afhankelijk van uw demografische gegevens, kunt u overal van $2.00 per uur tot $5.00 per uur verdienen door onderzoeken op Survey Junkie in te vullen.

 

Het invullen van enquêtes is echter niet de enige manier waarop je geld kunt verdienen bij Survey Junkie! Je kan ook kandidaat worden voor focusgroepen, uitgenodigd worden om video’s te bekijken en te beoordelen, en zelfs geld verdienen door spelletjes te spelen! 

 

4 Word betaald om te winkelen

Online winkels concurreren om uw aandacht en zijn bereid om ervoor te betalen. Als u veel online winkelt, kan dit een levensvatbare manier zijn om geld te verdienen vanuit huis. 

 

Ik heb het over cash-back sites. Eén zo’n site is Rakuten.com.

 

Het werkt als volgt: Laten we zeggen dat Rakuten samenwerkt met Target. Wanneer u iets van Target koopt op Rakuten.com, ontvangt Rakuten een commissie. Omdat Rakuten wil dat je terugkeert naar hun site, bieden ze je cashback aan. Als je bijvoorbeeld een lamp van $60 hebt gekocht, biedt Rakuten je misschien 3% cashback ($1,80). 

 

$1.80 lijkt niet veel, maar als je altijd bij cashbacksites koopt, kan het geld oplopen. 

 

Bekijk alle cashback sites hieronder en vergeet niet te shoppen op de sites die je leuk vindt!

 

Rakuten

Ibotta (kruidenierswinkel kortingen)

ShopKick

Tada

 

Ideeën voor een bijbaan die je vanuit huis kunt doen

Sommige thuisbedrijven vereisen dat je “gig work” doet voor andere bedrijven. Deze business ideeën zijn meestal zeer flexibel, wat betekent dat je kunt werken wanneer je maar wilt. U kunt ook een basisloon en fooien verdienen in sommige gevallen. 

 

5 Word lid van een voedselbezorgservice

Wanneer restaurants een “bestelling voor levering” ontvangen, zijn ze verantwoordelijk voor het leveren van het voedsel. Als u een pizzeria of een restaurant bent dat veel bestellingen krijgt, huurt u werknemers in om het eten te leveren.

 

Maar hoe zit het met restaurants die veel afhaalbestellingen krijgen, maar niet genoeg om een fulltime werknemer in dienst te nemen om het eten te bezorgen? 

 

Laat het maar aan de technologie over om dit probleem op te lossen. En misschien je volgende business idee. 

 

Uber chauffeurs brengen passagiers van de ene plaats naar de andere. Uber Eats chauffeurs, echter, brengen bestellingen van restaurants naar klanten. Precies hetzelfde concept. In plaats van dat de app je een ping geeft dat een passagier een lift nodig heeft, geeft de app je een ping dat een restaurant ergens eten wil laten bezorgen. 

 

Er zijn een ton van deze diensten opduiken en chauffeurs zijn het verdienen van een full-time leven van hen: 

 

Postmates

Doordash

Grubhub

UberEats

 

6 Mystery Shopping

Voor veel mensen is het idee om betaald te krijgen om te winkelen een droom die uitkomt.

 

Er zijn echter veel oplichterspraktijken bij mystery shopping waar u voor moet oppassen. Accepteer nooit een opdracht waarbij vooraf een bedrag moet worden betaald – dat is een goed teken dat het niet legaal is.

 

Volgens de website Scambusters, kan legitieme mystery shopping overal betalen van $8 per job tot $50 tot $100 per job.

 

7 Start een cateringbedrijf

Als je ervan houdt om op grote schaal te koken, waarom begin je dan geen cateringbedrijf vanuit je huis?

 

Hoeveel je verdient hangt af van de schaal van de opdrachten die je aanneemt, en je vermogen om correct te beslissen hoeveel je materialen zullen kosten.

 

Maar dit is ook een sector waar u klein kan beginnen en u kan opwerken tot grotere opdrachten – en winsten.

 

8 Landschapsontwerp

Als u nooit gelukkiger bent dan wanneer u uw tuin aan het ontwerpen bent, dan is landschapsontwerp misschien de thuisbusiness voor u.

 

Dit is een relatief nieuw domein, maar u kan vaardigheden aanleren voor dit type van werk door een parttime job te vinden bij een tuinarchitectuurbedrijf. Van daaruit kunt u beginnen met het opbouwen van uw eigen klantenbestand van mensen die willen dat hun landschappen er prachtig uitzien zonder dat ze het werk te doen.

 

9 Word reisleider

Misschien vind je het leuk om alle leuke hoekjes van je woonplaats te verkennen, maar misschien komt het niet in je op om van die hobby een bedrijf te maken.

 

Dit is vooral een goed idee als je themarondleidingen of andere nicherondleidingen kunt aanbieden.

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/magazine/schadevrije-jaren-autoverzekering/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/