Weekjesafari
Image default
Hobby en vrije tijd

Bij deze feestlocatie in de regio Zuid-Holland organiseert u leuke uitjes

Voor een personeelsuitje of verjaardag gaat u naar Van Der Ende Racing Inn. Bij deze feestlocatie in Poeldijk, in de regio Zuid-Holland, heeft u namelijk de keuze uit verschillende geweldige activiteiten voor leuke uitjes. Ontdek bijvoorbeeld de langste kartbaan van Europa of ontsnap uit een van de spannende escaperooms. Naast spetterende activiteiten organiseert u bij deze locatie ook grootse feesten en bijeenkomsten in een van de feestzalen.

Spannende activiteiten bij deze evenementenhal

Plan een onvergetelijke dag uit bij dit partycentrum. Er zijn diverse activiteiten beschikbaar waarvan u er één of meerdere kunt inplannen. Deze locatie beschikt namelijk over een uitdagende kartbaan en een spannende lasergame-arena. Daarnaast vindt u een midgetgolfbaan met vijf verschillende thema’s en avontuurlijke escaperooms. U ziet, dit centrum in de regio Zuid-Holland biedt genoeg mogelijkheden voor leuke uitjes. De planning en het arrangement voor consumpties stelt u zelf samen, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Bezoek daarom deze evenementenhal voor een teamuitje, een verjaardag of zomaar een dagje weg.

Feesten organiseren bij dit partycentrum

Deze feestlocatie in Zuid-Holland beschikt ook over twee feestzalen waar u spetterende feesten of zakelijke evenementen organiseert. Van personeelsfeesten tot bruiloften, alles is mogelijk. De Indianapolis feestzaal heeft plek voor 150 tot 1000 personen, dankzij de verschuifbare wand. In de Monaco feestzaal kunt u tot 350 personen ontvangen voor een beurs, verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid. De muziek, decoratie en consumpties kunt u zelf of in samenwerking met dit partycentrum plannen.

Organiseer uw bijeenkomst bij dit centrum

Wilt u leuke uitjes of geweldige partijen organiseren bij deze feestlocatie in de regio Zuid-Holland? Bij Van Der Ende Racing Inn in Poeldijk stelt u zelf het perfecte arrangement samen voor uw gezelschap. Van consumpties tot activiteiten of feestzalen, alles om uw dag zo memorabel mogelijk te maken. Contacteer de eigenaren van dit centrum voor meer informatie.