Breng een bezoekje aan dit Twentse hotel

Twente is een van de mooiste streken in Nederland. Ben je opzoek naar een prachtige natuur, rust en een omgeving waar je je ogen uitkijkt? Dan zit je in Twente helemaal goed. Kom een nachtje logeren in het oosten van Overijssel en ontdek Twente zelf. Je hoeft je geen moment te vervelen wat er is van alles te doen en te zien voor jong en oud. Er is zelfs zoveel te beleven dat je aan een dagje niet genoeg hebt. Wees daarom verstandig en boek een hotelovernachting in Twente! Dit prachtige landgoed hotel is gelegen in de Lutte, een klein plaatsje in Twente. Je denkt waarschijnlijk al snel, zo’n klein plaatsje heeft vast niks te bieden. Maar niets is minder waar. De omgeving is adembenemend en uitermate geschikt om lekker te wandelen of een fietstocht te maken. Maar, daarnaast heeft de omgeving nog meer te bieden! Ben je benieuwd? Lees dan zeker nog even verder en kom erachter. 

De omgeving in Twente

Bij de streek Twente denken veel mensen aan boeren, groene velden en koeien. Dit is slechts een klein deel van wat Twente te bieden heeft. Er zijn zoveel mooie dorpjes, musea en andere bezienswaardigheden die zeker het bezoeken waard zijn. De omgeving van Twente en het Twentse hotel de Wilmersberg laten je de andere kant van de streek zien. Er is namelijk veel meer te zien dan alleen het stereotype dat iedereen voor zich ziet.

De Wilmersberg

Wil je graag een keer langskomen in het oosten van Nederland? Dan ben je meer dan welkom bij Landgoed de Wilmersberg in Twente. De luxe kamers zijn voorzien van alle gemakken en je zult je er meer dan thuis voelen. Waar wacht je nog op? Maak snel een reservering en tot ziens in Twente.

https://www.wilmersberg.nl/hotel-de-lutte

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.