Weekjesafari
Vakantie

De meest spectaculaire dingen om te doen tijdens jouw volgende reis naar het Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk omvat Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Dat betekent dat wanneer je het Verenigd Koninkrijk bezoekt, er vier landen zijn die de moeite waard zijn om te verkennen. Het Verenigd Koninkrijk beschikt over een aantal van de oudste steden en nederzettingen ter wereld. Van hun schitterende landschappen tot hun ingewikkelde architectuur, de cultuur en geschiedenis zijn hier onbetwistbaar. En of je nu moet de familie gaat of met een speciaal iemand, je zal meer dan genoeg vinden om iedereen tevreden te stellen. Kijk eens naar de enkele van de fantastische dingen die het Verenigd Koninkrijk te bieden heeft:

Bekijk en bezoek de meeste iconische plaatsen in het Verenigd Koninkrijk

Er zijn talloze toeristische attracties, zowel architectonische als archeologische, die wereldberoemd zijn. Met name, Londen, de hoofdstad, heeft een aantal van de meest iconische bezienswaardigheden in de wereld. Bezoek de privé-tuinen van de Queen aan Buckingham Palace of bekijk de Big Ben vanuit een nieuw perspectief vanaf de London Eye. Afgezien van de bezienswaardigheden in Londen, zijn er nog meer kastelen in het Verenigd Koninkrijk om bij naam te noemen. Bovendien is het Verenigd Koninkrijk de thuisbasis van de ontzagwekkende neolithische site van Stonehenge en historische sites zoals de Roman Baths. Met dit allemaal om te gaan bewonderen en nog veel meer, zal je zorgvuldig moeten plannen om er zeker van te zijn dat je alles kan zien wat je wil zien tijdens de reis.

Maak een roadtrip naar Wales

Het Verenigd Koninkrijk is spectaculair in zijn natuurlijke pracht en praal. Weelderige, groene, glooiende heuvels, dicht bossen, schilderachtige kustlijnen en prachtige meren en lochs maken het Verenigd Koninkrijk de moeite waard om grondig te verkennen. De beste manier om dat te doen is door gebruik te maken van een Brits autoverhuur dienst en een leuke road trip. Rij door het adembenemende Snowdonia National Park in Noord-Wales of de prachtige North York Moors. Vergeet niet om aan de linkerkant van de weg te rijden als je in het Verenigd Koninkrijk bent. Zorg ervoor dat je de verkeersregels respecteert, want ze zijn hier vrij streng op. De autoverhuur diensten in het Verenigd Koninkrijk eisen dat je 21 jaar bent en een geldig rijbewijs hebt, dan ben je helemaal klaar om te vertrekken. Lees meer www.autospanje.nl…

Bezoek wonderlijke musea

De musea in het Verenigd Koninkrijk bezitten enkele van de meest heilige schatten ter wereld. Het Verenigd Koninkrijk is de thuisbasis van het Natural History Museum, dat ongeveer 8 miljoen werken van zowel kunst- als cultuurhistorische aard herbergt. Er is ook het Titanic Belfast Museum dat niet alleen architectonisch gezien intrigerend is, maar dat volledig draait rond het gezonken schip de Titanic. Als je op zoek bent naar een meer hands on ervaring, is er het Science Museum dat bestaat uit tientallen interactieve galerijen. Je kan natuurlijk ook een bezoek brengen aan Madame Tusades, het wereldberoemde wassenbeeldenmuseum, dat erg leuk kan zijn voor het hele gezin.

Hoewel je niet alles van het Verenigd Koninkrijk tijdens één bezoek kan zien, kan je met genoeg planning zeker een heleboel dingen van de belangrijkste bezienswaardigheden bezoeken. Hoe dan ook, je zal zeker terugkomen voor meer.

https://www.autoprio.nl/