Weekjesafari
Winkelen

De specialist om uw vuurwerk te bestellen in omgeving Utrecht

Oud en nieuw, hét moment om het nieuwe jaar in te luiden met vrienden en familie. Vanaf 18.00 uur is het toegestaan om vuurwerk af te steken en samen te genieten van dit lichtspektakel in de lucht. Bij Vuurwerk Houten kunt u gemakkelijk uw vuurwerk bestellen in omgeving Utrecht. Met het uitgebreide assortiment heeft u voldoende keuze om spetterend het nieuwe jaar in te gaan. Om zeker te zijn dat uw favoriete vuurwerk nog beschikbaar is, kunt u langskomen bij de vuurwerkspecialist nabij Utrecht of u bestelt deze online. Zo weet u altijd zeker dat u het juiste vuurwerk op tijd in huis heeft.

Vuurwerk bestellen bij uw vuurwerkspecialist in regio Utrecht

Vuurwerk Houten houdt zich sinds 2008 bezig met de verkoop van vuurwerk en is dé vuurwerkspecialist in de regio Houten. Met een opslagcapaciteit van 8031 kg, en 170 verschillende artikelen, vindt u altijd het spetterende vuurwerk waar u naar op zoekt bent. In het assortiment wordt regelmatig bijzonder vuurwerk van merken als Pro-line opgenomen. Zo is het vuurwerk altijd anders dan bij de concurrent. Vuurwerk Houten heeft vaak aanbiedingen zodat u uw vuurwerk tegen een voordelige prijs kunt bestellen. Bestelt u boven een bepaald bedrag? Dan kunt u gratis vuurwerk bijbestellen.

Uw vuurwerk online bestellen of in de winkel nabij Utrecht

Om zeker te zijn dat u op tijd uw vuurwerk in huis heeft kunt u deze online bestellen in de webshop. Daarnaast kunt u langskomen in de winkel nabij Utrecht. Maar niet alleen rond oud en nieuw kunt u uw vuurwerk kopen. Sinds 2012 is het mogelijk om naast sterretjes ook nog ander vuurwerk af te steken. Deze categorie vuurwerk is lichter dan het vuurwerk tijdens oud en nieuw en daarom geschikt om het hele jaar door af te steken. Zo kunt het gehele jaar door uw bijzondere vuurwerk in de webshop bestellen of in de winkel nabij Utrecht en op een spetterende wijze vieren wat u te vieren heeft.