Weekjesafari
Image default
Vakantie

Deze 5 dingen mag je niet vergeten op reis

Iedereen vergeet wel iets als ze op reis zijn. Je checkt je koffer 7x na of er echt alles in zit wat je nodig hebt, en toch vergeet je wel iets. Dit is natuurlijk helemaal niet erg omdat je alles kan kopen als je op plaats van bestemming bent, maar sommige dingen zijn handig om niet te vergeten. Wij hebben 5 belangrijke dingen voor jou bedacht die je niet kan vergeten als je op vakantie gaat. 

Paspoort

Een paspoort is natuurlijk niet te missen. Als je deze vergeet kom je je vliegtuig niet eens in en zo bereik je dus nooit je vakantiebestemming. Een paspoort kan je dus echt niet vergeten, het is dus handig om je paspoort ergens te leggen waar je hem sowieso niet vergeet of kwijtraakt. Desnoods houd je je paspoort de hele tijd vast totdat je in het vliegtuig zit. 

Telefoon

Wat je nog meer niet mag vergeten op vakantie is je telefoon. Zonder telefoon is contact hebben met je familie of vrienden bijna onmogelijk. En je wilt natuurlijk iedereen jaloers met fantastische foto’s van het prachtige uitzicht, het overheerlijke eten en natuurlijk het strand mét de palmbomen. Zonder telefoon kan je ook niet makkelijk een taxi bestellen of de weg vinden in het land waar je bent. Je telefoon is dus noodzakelijk op vakantie. 

Spelletjes

Als je op vakantie gaat zijn spelletjes erg leuk om mee te nemen. Zo kan je in je hotelkamer, je appartement of op de camping gezellig samen spelletjes doen als je je verveelt. Als je kleine spelletjes meeneemt kun je zelfs op het strand of op het vliegveld je reispartner inmaken. Ook kan je er zelf straffen aan verbinden, zo kan je afspreken dat wie het spelletje verliest moet afwassen of de spullen moet dragen, zo worden jullie meer fanatiek en wil je heel graag winnen. 

Smartwatch

Een smartwatch meenemen op vakantie is erg handig. Zo’n horloge heeft veel functies om bij te houden of je genoeg beweegt, met sommige smartwatches kan je snel betalen, smartwatches houden je hartslag bij en je ziet van wie je een bericht krijgt. Zo hoef je op vakantie minder je telefoon te gebruiken en kan je zien of je nog voldoende beweegt. Het is dus erg handig om een smartwatch mee te nemen op reis. 

Draadloze oortjes

Draadloze oortjes zijn, vind ik, 1 van de fijnste uitvindingen. Je hebt niet zo’n gezeik met een draadje en je kan muziek luisteren wanneer en waar je maar wilt. Op vakantie zijn draadloze oortjes dus erg handig. Je kan ze in het vliegtuig of tijdens de autorit in, op het strand of bij het zwembad kan je lekker muziek luisteren en ze zijn erg makkelijk mee te nemen in je broekzak. Je hoeft niet elke keer het draadje uit de knoop te halen zodat je muziek kan luisteren. Het is dus fijn om zulke oortjes mee te nemen op reis.

 

Meer op: https://www.onlinetravelers.nl/