Weekjesafari
Image default
Eten en drinken

Deze drankenservice heeft het allemaal

Als jij ervan houdt af en toe een speciaal drankje te serveren, ben je wellicht geïnteresseerd in wijn, port, whisky of speciaalbier. Drankenservice André Knol is dan dé specialist voor jou. Deze slijterij heeft een winkel in Almelo en een enorme webshop. Het assortiment is groot en daarom is dit ook de drankenservice die de meeste gedistilleerde dranken aan kan bieden van de hele regio. En als je dan nog steeds niet vindt wat je zoekt, dan geef je dat door en bestellen ze het voor je. Deze drankenservice heeft alles wat je nodig hebt voor een geslaagd (werk)feestje, voor een heerlijk diner of zomaar voor als je op de bank zit en zin hebt in een lekker drankje.

Deze slijterij heeft een groot aanbod

Woon je in de buurt van Almelo? Dan mag een bezoekje aan het winkelpand van deze slijterij niet uitblijven. Daar liggen meer dan 250 soorten whisky op de plank, klaar om meegenomen te worden. De medewerkers helpen je graag als je er niet uit komt. Blijf je liever thuis? Dan is het aanbod in de webwinkel van deze drankenservice nog groter. Daar vind je meer dan 500 soorten whisky die allemaal op voorraad zijn en snel bij je kunnen worden afgeleverd. Wat je ook nodig hebt, het is er te vinden. Dat maakt dit de ultieme drankenservice.

Biertapinstallaties en relatiegeschenken

Organiseer je een feestje op je werk of thuis? Dan biedt Drankenservice André Knol ook een kleine verhuurservice aan, waar je onder andere terecht kunt voor biertapinstallaties, koffiezetapparatuur en glaswerk. Reserveer op tijd, want deze dienst is erg populair. Voor een speciaal relatiegeschenk kun je ook bij deze drankenservice terecht. Jij geeft dan aan wat je nodig hebt en hun deskundige medewerkers pakken het schitterend in. Wat de gelegenheid ook is, bij deze slijterij slaag je geheid.