Door uw cv radiator goed te onderhouden hoeft u helemaal geen lek te dichten

Het geldt met ziektes, maar eigenlijk ook met veel andere zaken: voorkomen is beter dan genezen. Een andere toepassing waar dit voor geldt is de cv radiator in uw huis. Dat geldt zeker ook voor uw CV en radiator, waar eenvoudig een lek in kan komen dat u snel moet dichten. Daarom is goed onderhoud aan uw CV of radiator van groot belang. De belangrijkste stap hierbij is het reinigen van de CV-leidingen. Hiervoor gebruikt u het reinigingsmiddel Repa-Clean, dat door Leakfix is ontwikkeld. De producten van deze specialisten werken namelijk optimaal in schone leidingen. Ook vervuild water kan de werking van het product beïnvloeden, dus is het raadzaam de leidingen goed schoon te spoelen en het water in uw CV ketel te vernieuwen. Met de Repa-KS coating beschermt u uw waterleiding en radiator nog eens extra. Is er onverhoopt toch een lek ontstaan in uw CV ketel? Met het product Repa-Kessel dicht u het lek in uw CV-ketel op een eenvoudige en snelle manier. 

CV of radiator lek? Simpele oplossing om het lek te dichten!

Is er sprake van een lekkage in uw cv radiator? En wilt u uw cv radiator lek dichten zonder dat daar allerlei hak- en breekwerk bij nodig is? Dan bieden de Repa Tech producten die u bij Leakfix kunt kopen de uitkomst voor u. Bij het gebruik van deze producten hoeft u niet eens te weten waar het lek zich bevindt. Het product zoekt zijn weg door uw waterleiding en zoekt zo het lek op, dat aan de buitenkant wordt afgedicht. Dit gebeurt doordat het product in contact komt met zuurstof, waardoor het product kristalliseert en zo een harde laag vormt op het lek. Zo kunt u eenvoudig uw CV of radiator met een lek dichten, zonder hak- en breekwerk.

Het juiste product om een klein CV of radiator lek in af te dichten

Wist u dat de specialist Leakfix allerlei verschillende producten aanbiedt om u te helpen met het dichten van uw cv of radiator? Heeft u een kleine lekkage met een waterverlies tot 10 liter per dag? Kies dan voor Repa-Therm, dat geschikt is voor staal, ijzer, koper en kunststof. Hiermee heeft u een duurzame en permanente dichting, die drukbestendig is tot 10 bar en tot een temperatuur tot wel 1200 °C. Alle producten van Leakfix zijn niet-giftig en beschadigen uw gereedschap niet. Ook is het product eenvoudig te gebruiken. In 10 simpele stappen bent u van de lekkage in uw CV of radiator af, zodat u uw verwarming weer veilig kunt aanzetten!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.