Een glasfusing workshop, hoe ziet dat er eigenlijk uit?

Alvorens je een reservering plaatst bij Dezel Glass-Art, is het logisch dat je meer informatie wilt over wat er gedaan wordt en wat de mogelijkheden zijn. Als jij en jouw gezelschap binnen zijn, wordt er gestart met een kleine introductie over het glas. Er wordt verteld over de mogelijkheden tijdens de glasfusing workshop. Na deze korte uitleg gaan jullie onder deskundige begeleiding aan de slag met een glasplaat 30 X 30. Zijn alle creaties af? Dan gaan deze in de oven. Als jij jouw creatie wilt ophangen, dan ben je na de eerste bewerking klaar. Wil je dat jouw creatie als schaal gebruikt wordt? Dan gaat het onder lagere temperaturen nog een keer in de oven. Het resultaat zal verbluffend zijn! Glasfusen bij Dezel Glass-Art.

Maak jouw eigen creatie tijdens een glasfusing workshop

Ben jij de organisator van de vriendendag, de familiedag of het jaarlijks terugkerend teamuitje? Zorg ervoor dat je een uitje organiseert dat je gezelschap altijd zal bijblijven. Je wilt niet gaan laser schieten of ontsnappen uit een escape room. Overweeg dan eens om een glasfusing workshop te volgen bij Dezel Glass-Art in het Brabantse Rijen. Tijdens deze workshop maken jij en jouw gezelschap onder professionele begeleiding een eigen glascreatie en leren jullie alle ins en outs van de glaskunst. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die deze glasspecialist te bieden heeft? Neem dan gerust contact op en stel alle vragen die je hebt.

Kom meer te weten over glasfusing voordat je een workshop volgt

Weet jij al wat er bedoeld wordt met glasfusing? Deze term wordt ook wel omschreven als gefused glas of gesmolten glas en er kunnen zeer leuke dingen mee gemaakt worden. Het is een techniek waarbij lagen glas van verschillende of dezelfde kleuren worden samengevoegd om ze daarna te versmelten. Het versmelten gebeurt onder hoge temperaturen waardoor er een stroperige vloeistof ontstaat. Hierdoor krijg je een bepaalde vervorming of versmelting. Hoe langer de temperatuur van het glas hoog blijft, hoe meer glaslagen met elkaar versmolten kunnen worden. Tijdens een tweede bewerking onder lagere temperaturen kan het glas in of over een vorm zakken, zodat het een schaal kan vormen. Spreekt dit je wel aan? Dan kun je bij Dezel Glass-Art een creatieve glassfusing workshop volgen met vrienden, collega’s of familie.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.