Weekjesafari
Image default
Aanbiedingen

Een lichtplan voor een nieuwbouwwoning van Lichtkunde

Voor een nieuwbouwwoning heb je een lichtplan nodig, gelukkig kon lichtkunde mij hierbij helpen. Na jaren van sparen, ontwerpen en rekenen hebben we eindelijk besloten om het gewoon te doen. Samen met mijn vrouw en twee kinderen gaan we een nieuwbouwhuis laten bouwen. Zo’n nieuwbouwwoning heeft namelijk vele voordelen. Zo wordt het huis wordt precies naar wens gemaakt. Daarnaast kun je er een volledig eigen draai aan geven. En ten slotte heb je de keuze uit alle nieuwe meubels en interieurproducten. Ondanks dat zo’n project erg veel geld en tijd gaat kosten hadden we er enorm veel zin in en konden we niet wachten tot we het eindproduct kunnen zien. 

Het lichtplan voor de nieuwbouwwoning. 

Er moet naar heel veel dingen gekeken worden voor een nieuwbouwwoning, een hiervan is een lichtplan. Ondanks dat je snel denkt aan een keuken, vloer, woonkamer en badkamer, is een goed lichtplan misschien nog wel het allerbelangrijkst. Met een goed uitgedacht lichtplan kun je namelijk de juiste sfeer creëren die past bij jouw gekozen stijl. Aangezien dit zo belangrijk is wilde ik een bedrijf inschakelen in wie ik echt vertrouwen had. Daarnaast wilde ik eigenlijk dat één bedrijf alles kon regelen. Dus dat dit bedrijf van het ontwerp tot de montage betrokken blijft. 

Lichtkunde

Gelukkig duurde het niet lang voordat ik een bedrijf gevonden had die aan al mijn eisen voldeed, zo kwam ik al snel uit bij Lichtkunde. Lichtkunde is een bedrijf gespecialiseerd in lichtplannen en lampen. Ze verkopen losse lampen, maken lichtplannen voor bedrijven en maken lichtplannen voor nieuwbouwwoningen.

Proces

Lichtkunde gaat als volgt te werk. We beginnen met een kennismakingsgesprek. Hier kun je je ideeën delen en word alles goed besproken. Vervolgens ontstaat het eerste ontwerp. Met uw ideeën heeft Lichtwerk een goed idee gekregen over de mogelijkheden en hieruit is dit eerste ontwerp ontstaan. Dit eerste ontwerp wordt hierna aan u gepresenteerd. Dit gebeurt meestal bij Lichtwerk op kantoor, maar kan ook bij u thuis. Er is natuurlijk nog ruimte voor aanpassingen, maar dit is vaak het definitieve ontwerp. Ten slotte aan u de keuze. Wilt u zelf de producten inkopen en ze monteren, of heeft u liever dat zij dit voor u doen. U heeft dus alle vrijheid en keuze. Dit is waarom u een lichtplan voor een nieuwbouwwoning het best kunt regelen bij Lichtwerk.