Een limo regelen bij DeLimoSpecialist

Ik heb laatst een geweldige limousine gehuurd in Veenendaal bij DeLimoSpecialist. We hadden namelijk een bride-to-be in ons midden en daar wilden we natuurlijk nog een leuk dagje mee op stap voordat ze ging trouwen met de liefde van haar leven. Maar we wisten in het begin niet iets origineels om te doen. Uiteindelijk had een goede vriendin van ons het briljante idee om naar een club te gaan met een limousine. Dit leek ons echt geweldig, dus besloten we mee te gaan met het idee.

Voor een goede prijs een limo huren bij DeLimoSpecialist 

We wilden niet erg overboord gaan met ons budget voor dit uitje, dus we gingen kijken naar een bedrijf zoals DeLimoSpecialist of die iets voor ons kon betekenen met een bepaald budget. In het begin hadden we steeds pech dat het zeer boven ons budget lag. We konden ook niet goed met de mensen daar overleggen, vanwege de rare tijden waar we ook in leven en andere dingen. Maar na een tijdje zoeken kwamen we in contact met DeLimoSpecialist die ons graag verder wilden helpen met onze ultieme dag naar de club. We hadden ook nog eens de optie wat de kleur van de limo zou worden zonder dat hier extra kosten aan verbonden waren. En natuurlijk kozen we voor de meest opvallende kleur: roze.

Een perfecte rit

Toen de betaling helemaal rond was, kregen we ook meteen een goed schema met wanneer hij zou arriveren op hte aangegeven adres en wanneer hij ons weer zou ophalen van de plek waar we naartoe gingen. De bride-to-be heeft echt de tijd van haar leven gehad en wij ook. Het was erg gezellig in de limousine en we hebben veel kunnen karaoke in de limo. Dus we willen het bedrijf bedanken voor alles en sorry voor onze false noten tijdens het zingen.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de producten en diensten die dit bedrijf kan aanbieden voor u? Bekijk dan eens de website via www.delimospecialist.nl voor meer informatei over alle producten en diensten die zij aanbieden voor een goede prijs.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.