Een mooi tv meubel voor in een klassiek interieur

Met een mooi tv meubel is een klassiek interieur pas echt compleet. Zo’n meubel is niet alleen mooi, maar ook prachtig. Wellicht heeft u een grote collectie videobanden of dvd’s van uw (klein)kinderen, die u uit het zicht wilt hebben. U houdt van prachtige Duitse klassieke muziek, waardoor u de cd-speler en cd’s bij elkaar op wilt bergen. Of er zijn andere redenen waardoor u extra opbergruimte nodig heeft. Kies voor een tv-commode van Star Stijlmeubelen, gemaakt van onder meer kersenhout en notenhout en afgewerkt met prachtige details zoals sierlijke handvatten. Hierdoor past de tv-commode ook perfect bij uw klassiek interieur.

Combineer eetkamertafels met stoelen en creëer eenvoudig een klassiek interieur

Wilt u uw tafel en stoelen los kunnen kiezen, of wilt u een bij elkaar passende set? Star Stijlmeubelen heeft altijd een mooie eethoek voor u. Want niet alleen kunt u een set zelf samenstellen met een eettafel en bijpassende stoelen. U heeft ook de keuze uit een complete eethoek. Daarnaast kunt u uw eetkamerhoek ook eenvoudig online bestellen, of bezoek de riante showroom in Den Haag indien u de stoelen met een andere stoffering wenst te zien. En met een gemiddelde levertijd van 4 tot 6 weken vult u binnen de kortste keren een klassiek interieur aan met een eethoek van Star Stijlmeubelen.

Een klassiek interieur wordt gratis bezorgd

Heeft u mooie meubelen gevonden in de enorme showroom, maar krijgt u de meubelen niet mee? Dan helpt de specialist u graag verder. Want naast dat u uw meubelen af kunt halen bij een servicepunt bij het station van Voorburg, kan uw aankoop ook gratis bij u thuis worden bezorgd. Dus heeft u bijvoorbeeld een fraaie theewagen in notenhout gezien, een vitrinekast met glas van kersenhout of prachtig gestoffeerde eetkamerstoelen? Voorkom beschadigingen en laat uw meubelen voor een klassiek interieur gratis door het team van Star Stijlmeubelen bezorgen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.