Een nieuw dak laten plaatsen? Kies voor een zinken of leien dak!

U heeft een nieuw dak nodig of bent een gebouw aan het ontwerpen? Het zinkwerk van een zinken dak heeft een zeer mooie look. Daarom wordt het veel gekozen op rustieke gebouwen zoals kerken, boerderijen en monumenten. Dakleien vindt u terug op boerderijen, maar ook steeds meer op woonhuizen, gevels en andere gebouwen. Bij Hegeraat Leidekkersbedrijf zijn ze de experts op het gebied van daken. Dat houdt in dat wanneer u uw dak wilt laten plaatsen, vernieuwen of reinigen, zij het bedrijf zijn dat u als eerste belt. Door de expertise van dit jonge bedrijf krijgt u, buiten een perfect eindresultaat, ook een service van hoogstaande kwaliteit.

Allround leidekkersbedrijf voor een nieuw zinken en leien dak

Bent u particulier of werkt u in een Bisdom, de Monumentenzorg of de overheid? Hegeraat Leidekkersbedrijf heeft ervaring in al deze branches en werkt snel en zorgvuldig. Naast experts in het plaatsen, leveren en ontwerpen van zinken en leien daken, levert dit veelzijdige bedrijf ook zaken als dakkapellen. Natuurlijk wordt die perfect geplaatst en zullen alle timmerwerkzaamheden die met uw dak te maken hebben tot in de puntjes worden verzorgd. Hoe kunt u uw zinken of leien dak zo mooi mogelijk houden? Hegeraat Leidekkersbedrijf weet het antwoord: impregneren. Door het zelfontwikkelde middel van dit bedrijf garanderen zij een mos- en aanslagvrij dak voor minstens vijf jaar lang.

Ontvang het beste, vrijblijvende advies voor u uw zinken of leien dak laat plaatsen

Ieder huis verdient een specialistische aanpak als het aankomt op het plaatsen van een zinken of leien dak. Het is zaak dat dit zorgvuldig gebeurt. Hegeraat Leidekkersbedrijf weet alles van het maken, reinigen en repareren van alle soorten dakbedekking. Wist u dat een dak vol mos en aanslag kan leiden tot allerlei vervelende mankementen? Laat uw zinken of leien dak dus regelmatig controleren door Hegeraat Leidekkersbedrijf. Wanneer u kiest voor een van de diensten van dit gerenommeerde bedrijf, dat ook voor de overheid, Monumentenzorg en Bisdommen werkt, bent u verzekerd van het beste, vrijblijvende advies. Al uw wensen worden besproken en een passende oplossing aangeleverd door de specialisten.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.