Een nieuw uiterlijk van uw tuin met de beukenhaag van de specialist

Wilt u uw tuin eens flink vernieuwen? Of moet u uw tuin nog helemaal inrichten? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Maar allereerst is het belangrijk dat u nadenkt over erfafscheiding. Tegenwoordig zijn er vele verschillende scheidingen verkrijgbaar, maar de beukenhaag wint aan populariteit. Beukenhagen dienen niet enkel als nuttige en natuurlijke erfafscheiding, maar dragen tevens bij aan een prachtige aanblik in uw tuin en u heeft ook nog eens volop privacy. Met beukenhagen van Beukenhaag Kwekerij kunt u uw tuin op een simpele manier afscheiden van de buren of de weg en bovendien geeft u uw tuin een nieuw uiterlijk.

Op zoek naar kwalitatieve beukenhagen? Ga naar de beukenhaag specialist!

Kent u Beukenhaag Kwekerij al? Bij deze specialist schaft u een beukenhaag aan die helemaal voldoet aan uw wensen en eisen. De specialist biedt namelijk beukenhagen van uitstekende kwaliteit. Wel zo prettig. Helemaal wanneer u een beukenhaag wilt inzetten als erfafscheiding, want een dergelijke haag moet natuurlijk voldoende privacy bieden. De kwaliteit kunt u zien aan de stamtakken. Als deze op de juiste manier uitgroeien, kunt u ervan uitgaan dat de haag van uitstekende kwaliteit is. Voordat u een beukenhaag aanschaft, kunt u hier natuurlijk samen met de specialist naar kijken.

Hoe en wanneer plant u een beukenhaag?

Heeft u de specialist bezocht en een prachtige beukenhaag uitgekozen? Dan moet u natuurlijk ook weten hoe u deze moet planten. Beukenhaag Kwekerij legt het u graag uit. Allereerst bekijkt u wanneer u deze het beste kunt planten. Als de weersomstandigheden en de grond het toelaten, kunt u een beukenhaag het beste planten tussen eind oktober en half april. Beukenhagen houden niet van natte grond en hebben voldoende ruimte nodig en de grond moet van een goede structuur zijn. Wanneer u gaat planten, is het belangrijk om een sleuf te graven die twee keer zo diep en zo breed is als de wortels en daar vervolgens de hagen in te zetten. Uw beukenhaag is goed geplant als de planten rechtstaan en u ze licht aantrapt met de wortelhals net onder de grond.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.