Weekjesafari
Image default
Eten en drinken

Een winters cocktailpakket bestellen

Bij cocktails denk je ongetwijfeld snel aan de zomer. Lekker zippend aan een cocktail in luchtige kleding met een lekker zeebriesje met het geluid van klokkende golven op de achtergrond vermengd met een heerlijk zomers lounge muziekje. Relaxte mensen om je heen. Niet denken aan morgen of aan gisteren maar echt in het moment zijn. Cocktails.. heerlijk! Maar waarom zou je deze associatie alleen in de zomer hebben? Met de juiste receptuur geniet je ook s ’winters van een heerlijke cocktail. Wist je dat MiMa Amsterdam ook een winters cocktailpakket kunt bestellenen laten thuisbezorgd?

Winterse cocktails

Eigenlijk drinken veel mensen s ‘winters cocktails zonder dat ze het echt doorhebben. Neem bijvoorbeeld de warme chocolademelk met slagroom én die riante scheut rum. Dat is ook een cocktail. Een cocktail is namelijk een drankje dat bestaat uit minimaal drie ingrediënten waarvan zeker één moet bestaan uit een alcoholische drank. Iedereen weet hoe lekker dat smaakt als je door het koude winterweer hebt moeten struinen. Leuk is dan ook dat je een winters cocktailpakket tegenwoordig kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen door MiMa Amsterdam. Geen warme choco met rum maar wat spannendere smaak combinaties.. Erg leuk om eens uit te proberen in de wintermaanden.

Mét druppeltje Angostura alsjeblieft

Als je winterse cocktails thuisbezorgd wil hebben kun je kiezen uit speciale smaken die je meestal niet gewoon in de keukenkast hebt staan. De Dark & Stormy cocktail bijvoorbeeld bereidt je onder andere met een drupje Angostura. Heb jij die staan? Verder is de cocktail lekker kruidig door gebruik van gingerbeer. Ook gaat er rum en limoen in. De kleur van de cocktail is oranje. Dus ook een ideale cocktail om thuisbezorgd te krijgen als Nederland een wedstrijd speelt! Maar eigenlijk is elk excuus goed genoeg om jezelf en je gasten op een spannende smaak combinatie te trakteren. Laat die winter maar komen en start met het bestellen van een cocktailpakket!