Gaat u online vis bestellen? Deze specialist levert het snelst!

Staat er een heerlijke maaltijd op de planning waarvoor u graag vis wilt kopen? Maar heeft u geen tijd om hiervoor naar de vishandel te gaan? Bij een specialist als Fieret’s Vishandel is het geen probleem. In de webshop kunt u uw vis online bestellen. Afhankelijk van welke dag u de vis koopt, ziet u wanneer het geleverd wordt. Bestelt u de vis vandaag vóór 17:00 uur, dan wordt deze meestal twee dagen later bezorgd. Is het vandaag bijvoorbeeld woensdag, dan ontvangt u vrijdag uw gekochte vis. Mocht uw bestelling geplaatst worden op donderdag of in het weekend, wordt deze vaak geleverd op woensdag. Op die manier heeft u duidelijk inzicht in de levertijd en wanneer u moet bestellen om uw heerlijke vis op tijd thuis te hebben.

Eerlijk advies over de vis die u wilt bestellen

Wilt u graag een lekkere soort vis kopen? Maar weet u nog niet precies welke geschikt is? Neem dan contact op met de specialisten van Fieret’s Vishandel. Zij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Zij geven u gepast advies over de vis die u wilt bestellen. Daarnaast lopen ze met u het uitgebreide assortiment door. Op die manier weet u zeker welke vis u moet kopen. Het is ook mogelijk om uw vis online te bestellen. Op het moment dat u dat doet, wordt de vis voorzien van een speciale verpakking. Deze bestaat uit een IceGelPack die om de vis zit en een speciale doos waarin het vervoerd wordt. Daarmee garandeert Fieret’s Vishandel dat de vis die u koopt ook daadwerkelijk vers bij u wordt geleverd.

Kom uw vis kopen bij een specialist

Als u vis wilt bestellen doet u dat niet zomaar bij een winkel. U wilt immers zeker weten dat de vis die u koopt wel lekker en vers is. Dat is waarom zoveel mensen vis bestellen bij Fieret’s Vishandel. Met het uitgebreide assortiment heeft u genoeg keus. Als u vis komt kopen is het fijn dat u hierbij hulp krijgt van een specialist. Die gaat namelijk met veel zorg om met de producten. Daarnaast beschikken over ruime kennis van de diverse soorten vis, maar ook van andere producten als schelp- en schaaldieren. Welke vis is het lekkerst voor op de BBQ? Wat voor groentes passen bij gerookte zalm? Tijdens uw bezoek aan de winkel worden al uw vragen door een specialist beantwoord.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.