Weekjesafari
Image default
Huishoudelijk

Geniet van diverse sappen door een slowjuicer te bestellen

De slowjuicer die u in de webshop van Sapmaker.nl kunt bestellen, is in staat om zowel zachte als harde groente- en fruitsoorten te persen. U verwerkt dus eenvoudig en snel uw favoriete groenten en fruit in een heerlijk sapje. De messen van een slowjuicer draaien met ongeveer 65 toeren per minuut. Deze relatief lage snelheid, een blender of sapcentrifuge draait bijvoorbeeld met wel 15.000 toeren per minuut, zorgt ervoor dat de vitaminen, mineralen en enzymen in het fruit behouden blijven. De snelheid van een blender of sapcentrifuge zorgt er ook voor dat er veel zuurstof bij het sap komt, wat voor een snelle oxidatie zorgt. Het resultaat is een sap waarbij de vast en vloeibare delen scheiden, waardoor verkleuring ontstaat en het sap minder lang goed blijft. Het sap uit een sapcentrifuge bevat door de lage snelheid minder zuurstof, waardoor het sap lekkerder is, feller van kleur is en langer goed blijft. De voordelen van een slowjuicer die u bij de specialisten van Sapmaker.nl kunt bestellen, zijn dus ongeëvenaard door andere machines.

Geniet ook op kantoor van heerlijke sappen

Wilt u niet enkel thuis genieten van de lekkerste sappen maar ook terwijl u aan het werk bent? Besluit dan om een slowjuicer voor op kantoor te bestellen. De specialisten van Sapmaker.nl bieden twee verschillende machines aan, de luxe- en de basisuitvoering. De luxe variant is geschikt voor gebruik op kantoor, omdat deze is gemaakt van rvs en een extra tap heeft om het sap op te vangen in een persvat. De machines zijn verder nagenoeg gelijk aan elkaar. Maak uw keuze en bestel direct in de webshop van deze specialisten.

Neem gerust contact op

Heeft u nog vragen over de slowjuicer van deze specialisten of bijvoorbeeld over de prijs of de levering van uw bestelling? Neem gerust contact met hen op door de contactgegevens op hun website te gebruiken. Ze staan u graag te woord.