Weekjesafari
Vakantie

Glamping in safaritent? Goed idee

Is er iets fijners dan op vakantie gaan? Een andere omgeving, nieuwe dingen ontdekken, avontuur… het kan allemaal tijdens de vakantieweken. Het mooie is: de vakantiepret begint niet pas op de eerste vakantiedag, maar al  veel eerder. Want de voor-vakantiepret begint al bij het plannen van je volgende vakantie!

Voor wie bezig is met het plannen van de volgende vakantie hebben we een leuke tip: ga lekker glamping in een safaritent. Glamping is helemaal hot en happening op het moment. De term staat voor glamorous camping, oftewel luxe kamperen. Glamping is de missing link tussen het avontuurlijke van kamperen en de luxe en het comfort van een klein hotel. En het is nog eens heel betaalbaar ook nog.

Glamping in een safaritent is perfect voor een vakantie met het hele gezin. Het geeft precies dat vleugje avontuur waar de kinderen zo enthousiast van worden. En laten we wel wezen, als volwassene is het buitenleven op de camping ook een verademing vergeleken met het normale leven wat we grotendeels binnen doorbrengen.

Welke leuke dingen ga je doen?

Wanneer je kiest voor glamping in een safaritent kies je voor een vakantie waarbij je alleen maar hoeft na te denken over welke leuke dingen jullie gaan doen. Want je verblijf en kampeeruitrusting is al helemaal voor je geregeld. Je hoeft zélfs de tent niet op te zetten. Jouw safaritent staat al helemaal voor je klaar wanneer je op de glamping van je keuze aankomt. Hij is ook nog eens ingericht met alles wat je nodig hebt: echte bedden met heerlijke matrassen, een keuken, eettafel en nog veel meer.

Alle glampings op glampings.com zijn geselecteerd op kwaliteit en ligging. Dat betekent dat we onze hand ervoor in het vuur durven te steken dat er op de glamping zelf en in de directe omgeving voldoende te beleven is om jullie vakantie tot een ware belevenis te maken.

Begin de vakantievoorpret vandaag en boek –heel eenvoudig- een safaritent op je favoriete glamping op glampings.com.