Heeft u hulp nodig bij kinderen met gedragsproblemen?

Er zijn veel verschillende situaties te noemen waarbij hulp bij kinderen met gedragsproblemen goed van pas komt. U wilt immers dat uw kind zo goed mogelijk geholpen wordt. Bij Trivers, gevestigd in Roosendaal, Breda en Zevenbergen bent u dan aan het juiste adres. Deze praktijk is gespecialiseerd in kinder- en jeugdpsychologie in de breedste zin van het woord. Hier vinden de therapeuten het belangrijk dat ieder kind een persoonlijke aanpak krijgt zodat de beste resultaten worden behaald. Op een flexibele en kleinschalige manier wordt er begonnen aan de therapiesessies. De deskundige therapeuten hebben een beroepsgeheim, alles wat er tijdens het onderzoek of begeleidingstraject plaatsvindt, is zeer vertrouwelijk.

Een persoonlijke screening voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen

Persoonlijke aandacht staat bij een specialist als Trivers altijd voorop. Hier vindt u specialisten in kinder- en jeugdpsychologie die met een op maat gemaakt programma hulp biedt bij kinderen met gedr4agsproblemen. Om de juiste hulp te kunnen bieden bij kinderen met gedragsproblemen wordt er daarom eerst een persoonlijke screening uitgevoerd zodat de problemen en de situatie in kaart kunnen worden gebracht. De uitslag zal met de ouders besproken worden waarna de mogelijke behandelmethodes besproken worden met de passende hulpmiddelen. De persoonlijke screening voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen zal uw kind niet als vervelend ervaren omdat het spelenderwijs wordt uitgevoerd.

Hulp bij kinderen met gedragsproblemen nodig?

Heeft u hulp nodig bij kinderen bet gedragsproblemen? Dan gaat u het best naar een specialist als Trivers. Doormiddel van persoonlijke aandacht en de beste zorg voor uw kind, wordt er altijd een programma op maat samengesteld. Daarnaast is Trivers in het bezit van het keurmerk van het kwaliteitsinstituut Dyslexie en daarmee een erkende behandelaar. Na alle behandelingen wordt er een verslag geschreven dat aan het dossier wordt toegevoegd zodat er aan het einde een overzichtelijke rapportage aanwezig is. Hierin bevinden zich ook eventuele brieven en verslagen van andere instanties waarmee u contact heeft gehad zoals de school, huisarts en logopedist. Na vijf jaar zal het dossier vernietigd worden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.