Weekjesafari
Image default
Eten en drinken

Heel Dordrecht bestelt hier hun partycatering

Catering bestellen in Dordrecht

Die unieke stad biedt altijd wat te ervaren. Zo geniet Dordrecht tal van evenementen en een bruisende centrum die u op uw vrije dagen kunt doorstruinen. Heeft u behoefte aan meer informatie over wat u er kunt doen in Dordrecht? Klik dan op deze link. In zo?n actieve stad, is het ook niet raar dat velen zoekend zijn naar een online maaltijdbereider, die weet wat hij doet. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevenement host of een prive feestje geeft. Voor de meest geweldige catering uit Dordrecht belt u met Happie. Hapjes en gerechten boeken voor bijvoorbeeld een trouwerij, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Cateraar Happie Delivery in Dordrecht. Via onze online winkel heeft u uw favoriete gerechten in een handomdraai voor elkaar. Maar wat voor gerechten heeft Cateraar Happie Delivery allemaal in Dordrecht? U kunt bij ons terecht voor geweldige sandwiches en salades, de meest originele fingerfood, de meest tongstrelende avondmaaltijden en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Ook de vuile vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch geweldig?


 

Welke type catering wordt er allemaal geleverd in Dordrecht?

De online winkel van Happie staat bomvol met lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten maaltijden

 

Lunch bestellen of toch een high tea, buffet of BBQ?

De beste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Delivery in Dordrecht. Voor allen is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Zelfs als u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een beter milieu.  Wilt u u uw zinnen gezet op iets uitgebreiders dan een normale lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vol met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en knapperige ciabattas met roomkaas. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleine recepties. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er natuurlijk rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is allemaal geen moeite.  Buffetten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De beste dinners van Dordrecht, durven wij wel te zeggen. De keuze online is gigantisch. U vindt van Hollandse menu’s tot soepbuffetten! Tevens, kunt u uw menu geheel op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welk menu wij aan uw gasten presenteren. Houdt u van een zonnig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering! Dit kan u volledig door ons laten verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De BBQ-pakketten worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes en tapas

Onovertroffen en authentieke borrelhapjes bestellen doet heel Dordrecht in de webshop van Happie. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De partysnacks worden bezorgd in Dordrecht en alle overige steden van ons land. Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd het tapasbuffet dat naadloos aansluit bij uw event.