Weekjesafari
Image default
Aanbiedingen

Houd de techniek draaiende als elektromonteur!

Sleutel jij graag aan installaties met een belangrijke functie? Er wacht een elektromonteur vacature op je! Jouw functie is van cruciaal belang, omdat je verschillende mensen en organisaties voorziet van essentiële behoeften, zoals verwarming. Deze mensen wil je voorzien van deze behoefte, op basis van passie en interesse. Jouw kansen binnen de elektrotechniek worden deels bepaald door jouw studieachtergrond en werkervaring. Daarnaast zijn werkgevers opzoek naar gepassioneerde monteurs die een versterking zijn voor het team. Zoek daarnaast zelf naar een functie die binnen jouw interesses past. Dit is natuurlijk het allerbelangrijkste! 

 

Wat zijn de werkzaamheden?

Als elektromonteur houd jij je bezig met het bevestigen en onderhouden van verschillende installaties. Dergelijke projecten kan je uitvoeren bij scholen, gemeenten, bedrijven, kantoren en woningen. Als elektromonteur voorzie jij verschillende essentiële installaties van bevestiging en onderhoud. Zo regel je de aanleg van elektriciteit, onderhoud van installaties en/of bedrading en het oplossen van storingen. Daarnaast kan je woningen en kantoren voorzien van verwarming, door het onderhouden van een CV. Daarnaast krijg je binnen de elektrotechniek ook te maken met onder andere telecommunicatietechniek en meet en regeltechniek. Door verschillende technische ontwikkelingen blijven er dus nieuwe soorten klussen komen als elektromonteur.   

 

Wat heb ik nodig?

Voor het verkrijgen van een functie als elektromonteur heb je uiteraard een opleiding en/of werkervaring nodig binnen de elektrotechniek, of in sommige gevallen ook bijvoorbeeld de installatietechniek. Beide branches hebben namelijk overlap met elkaar. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je deze opleiding(en) en werkervaring kan tonen aan een potentiële werkgever. Daarom is het belangrijk dat je een CV kan tonen, zodra je een sollicitatiegesprek hebt. Daarnaast is het belangrijk dat je jouw motivatie toont, zodat je een potentiële werkgever kan overtuigen van jouw kwaliteiten. Zorg ook voor duidelijkheid, door vragen te stellen over onder andere de arbeidsvoorwaarden, en je voorziet jezelf van duidelijkheid over de desbetreffende functie. 

 

https://www.t-pion.nl/