Weekjesafari
Image default
Aanbiedingen

Inspiratie voor gerechten met tonijn in blik

Bent u op zoek naar lekkere gerechten met tonijn in blik? Dan zijn er voldoende recepten te vinden waarmee u een nieuwe maaltijd kunt maken. Tonijn is niet alleen een handig ingrediënt om mee te koken, maar heeft ook grote voordelen voor uw gezondheid. Met 30 procent eiwitten en gezonde vetten kunt u een betere gezondheid op gaan bouwen. Vanaf het moment dat u de blikken in huis heeft gehaald, kunt u aan de slag en er iets unieks van maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een pastasalade met tonijn. Dit is een van de gerechten die u in de zomermaanden op tafel kunt zetten voor meer verfrissing.

Verschillende soorten pasta met tonijn

Naast een pastasalade kunt u met tonijn in blik ook kiezen voor andere pastavarianten bij Deepblue. U kunt ervoor kiezen om de tonijn koud te serveren, maar ook door het mee te laten koken zodat het een ander geheel wordt. Hierbij is het vooral belangrijk dat u gaat kijken naar de juiste smaakbeleving. Kies bijvoorbeeld voor een pittige pasta, waarbij de tonijn de balans terug gaat brengen en waarmee u uw mond kunt blussen. U heeft op deze manier een gezond gerecht en zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van het gerecht dat op tafel staat. Ook kunt u kiezen voor een combinatie met andere vissoorten, zodat u een nog meer gebalanceerd gerecht op tafel hebt staan. Er zijn altijd goede recepten te vinden die u kunnen helpen bij het samenstellen van de maaltijd vol verse smaken.

Een lekkere lunch

Uiteraard kunt u ook voor simpelere oplossingen gaan. Tonijn in blik kan namelijk ook gebruikt worden bij de lunch. Door het te combineren met broodjes zorgt u ervoor dat u voldoende vis in de week gaat nuttigen. U kunt uw tonijn bestellen bij Deepblue, waardoor u ervan verzekerd bent dat u uitsluitend verse opties in handen hebt.

https://deepblue.nu/