Jaarboek laten drukken? Kies voor specialist met meer dan 20 jaar ervaring!

Een specialist op het gebeid van het ontwerpen en drukken van boekwerken, zoals een jaarboek? Dat is Het Uitgeefhuis. Met meer dan 20 jaar ervaring heeft dit bedrijf ruim 1.000.000 boeken uitgegeven. Van jaarboeken tot aan profielwerkstukken en van jubileumboeken tot aan almanakken: de mogelijkheden zijn eindeloos. Overweeg je om bijvoorbeeld een almanak of jaarboek te maken en drukken? Schakel in dat geval de drukkerij in en ontvang persoonlijke service. Van ontwerp, opmaak tot aan drukwerk: je wordt van A tot Z begeleid. En met een gratis en snelle levering weet je zeker dat je jouw jaarboeken of almanakken ook nog eens op tijd in huis hebt.

Een jaarboek of almanak op verschillende manieren maken

Weet je al tot in detail hoe jouw jaarboek vorm moet krijgen? Of kies je er toch voor om dit uit te besteden aan ervaren ontwerpers? Wat jouw wensen ook zijn, een jaarboek of almanak kun je op verschillende manieren maken. De ontwerpers maken bijvoorbeeld een lay-out op maat of je kiest uit een van de beschikbare lay-outs tijdens het ontwerpen van jaarboeken. Je gaat zelf aan de slag met YPSA: een online werkende editor. Of jouw eigen ontwerp in InDesign, Illustrator, Photoshop of Microsoft Word lever je aan in pdf of Word. Zo weet je zeker dat je een almanak of jaarboek laat drukken die volledig met jouw wensen overeenkomt.

Jaarboeken zijn een tastbare emotie in boekvorm

Wil je van jouw vriendengroep of vereniging een jaarboek laten drukken? Of misschien wil je terugblikken op een succesvol business jaar? Door uniek aandenken te laten drukken creëer je een prachtige herinnering. In tegenstelling tot digitale foto’s, ben je ervan verzekerd dat jaarboeken of almanakken een blijvende en tastbare emotie zijn. Daarnaast is het maken van een almanak of jaarboek een perfecte exposure voor scholen, verenigingen en bedrijven. Interesse? Vraag in dat geval vandaag nog een offerte aan en ontvang een scherpe prijs voor jouw tastbare emotie.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.