Weekjesafari
Image default
Winkelen

Kies uw nieuwe vloer- of wandtegels uit bij deze specialist in Meerkerk

De sfeer in uw woonkamer, keuken of badkamer wordt grotendeels gevormd door de wand- en vloerbekleding. Vaak creëert u een landelijke stijl in uw woonkamer met een houten vloer, een moderne stijl in uw badkamer met marmeren tegels of warme sfeer in een ruimte met vloerbedekking. Maar wat dacht u van tegels? Vloertegels zijn zowel voor een landelijk, klassiek als modern interieur geschikt. Creëer rust in huis met grote vloertegels of ga voor een unieke print op de tegels voor in uw keuken. Wat voor vloer- of wandtegels u ook zoekt: u vindt ze geheid bij KROON Vloeren in Steen, gevestigd in Meerkerk.

Een ruime keuze uit diverse soorten vloer- en wandtegels

Deze specialist streeft ernaar om steeds de mooiste en nieuwste collectie te laten zien. Zij hebben in de loop van de jaren dan ook hun collectie uitgebreid met unieke soorten. Zij hebben dan ook tegels in hun assortiment die u niet ‘op elke hoek van de straat’ vindt, maar die een sprekend design hebben. Designs die u doorgaans bij de meeste aanbieders niet terug zal vinden! Naast prachtige keramische tegels en houtlook tegels, vind t u er ook mooie natuursteen vloertegels. Natuursteen is een product wat rechtstreeks uit de natuur komt. De naam zegt het eigenlijk al. Zo worden er grote blokken steen bijvoorbeeld uit bergen of in de aardkost gewonnen en vervolgens machinaal gezaagd tot platen. Heeft u de ideale vloertegels of wandtegels gevonden? Dan kunt u door de experts van KROON Vloeren uw vloertegels laten leggen. Bent u benieuwd naar de kosten van vloertegels? Daarover informeren zij u graag in de showroom.

Bezoek de exclusieve showroom

Wanneer u wandtegels in Meerkerk wilt uitzoeken, bezoekt u het best de tegelshowroom van KROON Vloeren in Steen. Een compleet en unieke aanbod vloertegels en wandtegels treft u nergens in de regio in deze hoeveelheid aan. Bent u in de buurt? Loop dan zeker eens even binnen. Ook is het mogelijk om de collectie online te bekijken.