Kies voor sfeer met een bloeiende luchtzuiverende kamerplant

Met een luchtzuiverende kamerplant kun je in een handomdraai voor extra sfeer in huis zorgen. Een heel belangrijk voordeel is wel dat je de sfeer ook nog helemaal aan kunt passen aan jouw persoonlijke smaak en voorkeur. Er is namelijk meer dan voldoende keuze. Neem maar eens een kijkje in het assortiment luchtzuiverende kamerplanten van Green Bubble.  Wil jij een mooie, sfeervolle en betaalbare luchtzuiverende kamerplant kopen? Dan heb je meer dan voldoende keuze. Wij stellen graag een aantal varianten aan je voor die zeker het overwegen waard zijn.

1. Orchidee Multiflora

Hou je van lekker veel kleur in huis? Dan is er zeker een luchtzuiverende kamerplant te vinden die helemaal past bij jouw stijl. Ontdek bijvoorbeeld eens orchidee Multiflora, met veel vrolijkheid en kleur. De kleine bloemetjes zorgen direct voor veel sfeer. Je hoeft deze luchtzuiverende kamerplant maar eens per week water te geven en ervoor te zorgen dat de plant zowel zon als schaduw te zien krijgt. Je kunt dan optimaal genieten van deze plant, met een hoogte van circa 40-50 centimeter.

2. Anthurium Purple

De Anthurium Purple is uniek in zijn soort. Met een hoogte van 40 centimeter is deze luchtzuiverende kamerplant een absolute eyecatcher. Dit komt natuurlijk vooral door de prachtige paarse bloemen die er écht uit knallen. Deze mooie plant houdt van de zon en krijgt het liefst eens per week een beetje drinken om te blijven stralen.

3. Yara orchidee

Hou jij van zachte pastelkleurtjes in huis en vind je het helemaal niet erg om een opvallende kamerplant in huis te hebben? Dan is de 70 centimeter hoge Yara orchidee een uitstekende optie. De zachtgele kleur past perfect bij andere pasteltinten en zorgt voor veel vrolijkheid en sfeer in de ruimte. De plant is huisdier-proof en vraagt om een beetje zon en een beetje schaduw. Geef dit zonnestraaltje eens per week een beetje water en je kunt er eindeloos van genieten.

https://www.green-bubble.com/nl/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.