Weekjesafari
Image default
Woningen

Laat de verkoop van uw huis over aan deze ervaren verkoopmakelaar in Delft

U heeft jarenlang met alle plezier en liefde in uw huis gewoond, maar het is tijd om te verhuizen. Wellicht gaat u groter wonen, verhuist u naar een ander land of trekt u bij uw partner in. Harstikke leuk natuurlijk, maar dat betekent wel dat u uw huis moet verkopen. Wanneer u de verkoop van uw huis snel en succesvol wilt laten verlopen, schakelt u daar het best een verkoopmakelaar voor in. Deze makelaar weet alles van de huizenmark af en zorgt voor een snelle verkoop van uw woning tegen de best mogelijke prijs. Bent u woonachtig in of rondom Delft en zoekt u binnen de regio een professionele verkoopmakelaar waar u op kunt rekenen? Maak dan kennis met V &W Makelaars.

Uw verkoopmakelaar in de regio Delft

Bij V&W Makelaars in Delft staat er een verkoopmakelaar voor u klaar om u te helpen met de verkoop van uw huis. Zij zijn perfect in staat om u te adviseren over de verkoop, aangezien zij volledig op de hoogte zijn van de laatste marktontwikkelingen. Een van de belangrijkste dingen waar ze u over adviseren is het opstellen van een realistische prijs voor uw woning. Hiervoor bekijken zij de prijs die het best aansluit en niet te hoog of te laag is. Om deze prijs nauwkeurig te kunnen bepalen, taxeren zij uw woning. Op basis daarvan brengen zij hun advies uit. Vervolgens weet u de beste verkoopprijs en stellen zij aan de hand van uw budget een publiciteitsplan op. De verkoopmakelaar behartigt uw belangen en zorgt dat er duidelijke afspraken gemaakt worden. Niet alleen over hun taken, maar ook over de vergoeding. Zo weet u zeker dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Laat hen de bezichtiging coördineren

Wanneer zij uw huis getaxeerd hebben en het publiciteitsplan rond is, wordt uw huis aangemeld bij het NVM netwerk. Tevens verschijnt uw woning op Funda.nl en andere belangrijke websites. Binnen de kortste keren heeft u dan gegadigden die graag willen komen bezichtigen. Ook dan staat de verkoopmakelaar in Delft voor u klaar om dit te coördineren. Daarnaast stellen zij  samen met u een goede biedings- en onderhandelingstactiek vast om fouten tijdens onderhandeling te voorkomen. Wilt u graag meer weten over de diensten van V&W Makelaars? Neem direct contact met hen op!

https://delft.vwmakelaars.nl/

Gerelateerde artikelen

Laat het bouwmanagement van uw woning over aan een bouwspecialist

De keuken die bij uw huis in Oisterwijk past

Vintage meubels kopen bij een exclusieve woonwinkel