Weekjesafari
Image default
Wijn

Laat uzelf verrassen met een zorgvuldig geselecteerd wijnabonnement

Wijn proeven wordt steeds populairder. Er komen dan ook steeds meer wijnen op de markt. Het is begrijpelijk dat u niet altijd weet welke wijn het lekkerst is, of dat u nieuwe wijn wilt proberen maar geen idee heeft welke u moet kiezen. Gelukkig kunt u daarvoor terecht bij Wijnhuis Oktober in Breda. Deze specialisten zijn al sinds 1974 bezig met het selecteren en verkopen van verschillende wijnen. Tegenwoordig kunt u bij Wijnhuis Oktober zelfs een wijnabonnement afsluiten. Met een wijnabonnement ontvangt u maandelijks of per kwartaal een zorgvuldig uitgekozen selectie van wijnen om uit te proberen. Bent u overtuigd van een soort wijn? Dan is het mogelijk om een aantal flessen na te bestellen voor een voordelige prijs.

Ga voor een gezellige avond met vrienden en kies voor een wijnproeverij bij u thuis

Wilt u deze nieuwe manier van wijn proeven delen met vrienden of familie? Dan kiest u bij Wijnhuis Oktober voor een wijnproeverij bij u thuis. U heeft de keuze uit een van de zorgvuldig geselecteerde wijnpakketten voor een heerlijke avond met goed gezelschap. Voor uitgebreide informatie over de verschillende wijnen hoeft u geen vreemdeling in huis te halen. Bij deze wijnproeverij krijgt u de informatie thuis geleverd met het pakket. Zo kunt u op eigen tempo de wijnen uitproberen en meer leren over de achtergrondverhalen van deze heerlijke streekproducten.  Bestel online een wijnproeverij of een sluit een wijnabonnement af

Wilt u een gezellige avond met vrienden of familie? Kies dan voor een wijnproeverij bij u thuis en ervaar samen de verschillende smaken. Wilt u liever maandelijks of per kwartaal een aantal wijnen thuis geleverd krijgen? Sluit dan een wijnabonnement af bij Wijnhuis Oktober. Ga naar de website van deze wijnspecialisten voor meer informatie. Hier kunt u ook contact opnemen voor eventuele vragen. De medewerkers van Wijnhuis Oktober helpen u graag verder.

https://www.wijnhuis-oktober.nl/