Weekjesafari
Image default
Vakantie

Lekkere vakantie in het Spaanse Rosas

Denk jij nu om lekker op vakantie te gaan naar een lekker warm land. Dan is de Spaanse kustplaats Rosas een goede optie om te kijken. Vaak wordt Rosas benoemd als Roses. Het is een heerlijke kustplaats in het Noordoosten van Spanje. Daar is van alles te bezoeken. Denk maar aan de mooie stranden met helderblauw water, of de mooie historische monumenten. Op dat opzicht is het een hele veelzijdige vakantie bestemming. Of jij nu zin hebt in een vakantie om niks te doen, of een vakantie waar je graag op avontuur gaat en lekker de omgeving wil bekennen om lekker te relaxen op vakantie.

Cultuur snuiven in Rosas

Er is heel veel te bekennen in het mooie Spaanse plaatsje Rosas. Zo kun je ook over de boulevard lopen langs het strand. Daar zijn ook hele mooie monumenten uit de 18e eeuw die je kan bekijken. Als je van historie houdt, is Rosas dus een mooie plek om in de geschiedenis te duiken. Maar je kan ook naar het centrum lopen en daar genieten van het lekkere eten en mooi muziek met leuk Catalaanse dans. Ben jij meer een avonturier in de natuur? Dan kan je zeker ook naar Rosas. Er zijn hele mooie bosgebieden en baaien voor de echte natuurmens.

Voor iedereen een topper

Of je nu een gezin hebt met 4 kinderen of je bent maar met zijn tweeën, dan is Rosas een plek om naartoe te gaan. Er is voor elke leeftijd wel wat om te doen. Zo kun je met je kinderen de hele dag op het strand liggen en van de zon genieten. Als je een gepensioneerd koppel bent kan je ook een gezellige avondwandeling maken over het strand met de mooie zonsondergang. Er is zoveel te doen dat er eigenlijk geen mogelijkheid is om je te vervelen. Waar wacht je dan nog op!