Weekjesafari
Vakantie

Met de klas in een vakantiehuis met zwembad in de Ardennen

Samen met je klas ga je naar een mooi vakantiehuis met zwembad in de Ardennen. Het is de eerste keer dat je de klas gaat ontmoeten. De school heeft je voor een keuze gesteld om naar de Ardennen te gaan met de introweek of gewoon direct in je klas te starten. Je hebt gekozen om naar de Ardennen te gaan om zo je klas beter te leren kennen. Er staan veel leuke activiteiten op het programma en in de avonden is er een kampvuur, een barbecue en een feest georganiseerd. 

Vakantiehuis met zwembad Ardennen

De school heeft er gelukkig rekening mee gehouden dat nog niet iedereen elkaar kent en soms ook even een stukje privacy nodig heeft in de onwennige situatie. Daarom heeft de school een vakantiehuis met zwembad in de Ardennen gehuurd. Je wordt van tevoren in groepjes ingedeeld en mag niet ruilen. Je zit samen met 5 anderen in een vakantiehuis met zwembad. Er zijn drie slaapkamers in het huisje aanwezig en er is een grote open keuken. In de tuin is een enorm zwembad. Ieder vakantiehuis heeft een eigen zwembad, maar uiteindelijk komt de hele klas bij elkaar om samen in een zwembad te zwemmen. 

Zwembad

Het vakantiehuis met zwembad in de Ardennen is een behoorlijke luxe. Vaak worden er met introductieweken tentenkampen of groepshuizen met slaapzalen gehuurd. Het vakantiehuis met zwembad in de Ardennen geeft veel vrijheid, maar biedt ook gezelligheid aan de klas. Samen met je klas kun je van het zwembadgenieten, maar iedereen heeft toch zijn of haar eigen huisje en slaapkamer om even tot rust te komen. Het vakantiepark waar de vakantiehuizen met zwembad gelegen zijn is ook erg groot en is dichtbij alle activiteiten die op de planning staan. In de tuin van ieder vakantiehuis met zwembad is een barbecue aanwezig. Hier kun je iedere avond met een groep naar keuze je avondmaal bereiden.