Nieuwe contacten opdoen? Organiseer een bedrijfsevenement

Iedereen met een eigen bedrijf weet hoe belangrijk het is om nieuwe contacten op te doen. Goede zakenrelaties leveren klanten op, specialismen waarmee je jouw dienstverlening kunt uitbreiden of verbeteren en enthousiaste nieuwe medewerkers. Een manier om op een informele manier nieuwe zakenrelaties op te doen is door het organiseren van een bedrijvenevenement voor lokale bedrijven in de regio. Met de tips uit dit artikel organiseer je een evenement waar de deelnemers nog lange tijd over na zullen praten!

De organisatie van je bedrijfsevenement

Bedrijfsevenementen zijn vaak sporttoernooien. Voetbal, beach volleybal, atletiek. Het zijn allemaal populaire opties. Waarom? Omdat ze zowel de onderlinge competitie als de onderlinge samenwerking bevorderen.

Zorg allereerst voor een geschikte locatie. Niet alleen voor het sporten zelf maar ook voor het uitreiken van de sportprijzen en natuurlijk het feest daarna met hapjes en drankjes. Denk ook na over je budget. Betalen de deelnemende bedrijven mee aan de organisatie? Ga je op zoek naar sponsoren voor je evenement? Of betaal je alles uit eigen zak?

Tot slot niet te vergeten, stel mensen op tijd op de hoogte van je evenement! Het zou vervelend zijn wanneer je alles tot in de puntjes hebt geregeld en de opkomst vervolgens tegenvalt!

Sportprijzen regelen

Een bedrijfsevenement is natuurlijk niet compleet zonder medailles of sportbekers. Daar heb je al meteen je eerste keus. Kies je voor bronzen, zilveren of gouden bekers of kies je voor andere sportprijzen? Kiezen voor medailles zou overigens commercieel nog wel eens interessant kunnen zijn voor jou als organisator.

Extra reclame maken

Bij verschillende leveranciers van sportprijzen kun je een medaille kopen voor slechts een paar cent per stuk. Dat is niet alleen voordelig qua prijs maar ook om je bedrijfsnaam bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Tijdens het bestelproces kun je de prijzen namelijk personaliseren met de logo van je bedrijf en een inscriptie met je bedrijfsnaam op de achterkant. Door voor iedere deelnemer een medaille te bestellen komt jouw bedrijfsnaam bij nog meer mensen onder de aandacht!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.