Weekjesafari
Image default
Winkelen

Ontvang advies over winkelrekken en -materialen

Een kledingrek valt altijd op in winkels. Soms zijn het balken die aan de muur zijn bevestigd en andere keren zijn het hippe rekken die helemaal bij deze tijd passen. Kortom, een kledingrek vindt u in allerlei uitgaven en maten. Bleijenberg is al ruim 20 jaar actief in de wereld van winkelmaterialen. U kunt bij deze expert terecht voor het inrichten van uw winkel, voor het bouwen van uw winkelruimte en voor advies over verschillende soorten winkelconcepten. In de werkplaats wordt met meerdere materialen gewerkt, denkt u bijvoorbeeld aan metaal, hout en kunststof. Zo kunt u uit een ruim assortiment van winkelmaterialen kiezen.

Het uiteenlopende assortiment aan winkelmateriaal

Bleijenberg heeft een enorm groot assortiment aan winkelmaterialen. Niet alleen vindt u er uw perfecte kledingrek. Ook kledinghangers, toonbanken, winkelmandjes, paspoppen en paskamers behoren tot de vele opties waar u uit kunt kiezen. Door bijvoorbeeld voor op maat gemaakte paskamers te kiezen heeft u vele opties wat betreft stof, kleur en materiaal tot uw beschikking. Ook horen passpiegels tot de mogelijkheden. Kortom, als u voor de winkelmaterialen van Bleijenberg kiest dan krijgt u een totaalplaatje aan materialen. Uw winkel zal er gestyled volgens de laatste trends uitzien en de materialen zijn zeer kwalitatief. U krijgt hier zeker waar voor uw geld.

Het juiste kledingrek

Bleijenberg is een trendsetter in winkelmaterialen. Zo ook wat betreft kledingrekken. Heeft u wel eens gehoord van een verticaal rond kledingrek? Deze ronde design kledingrekken zijn verkrijgbaar in de kleuren koper, zwart en wit en zijn zo’n 160 centimeter hoog. Met dit unieke kledingrek trekt u geheid de aandacht van uw klanten. Kleding staat altijd beter op een bijzonder rek en uw winkel krijgt een hippe en moderne uitstraling. Kledingrekken hoeven tegenwoordig helemaal niet meer saai te zijn. Naast vierkant kan u dus ook voor rond kiezen, heel leuk.

https://www.bleijenberg-shop.nl/