Weekjesafari
Image default
Attracties

Organiseer een actief bedrijfsuitje voor jouw collega’s

Voor een actief bedrijfsuitje kun je terecht bij Fun Center Amstelveen. Veel bedrijven organiseren hun teambuildingdag bij dit activiteitencentrum, omdat er veel groepsactiviteiten zijn om te doen hier in Amstelveen. Begin de dag met een aantal leuke activiteiten voor de groep en sluit vervolgens af met een gezellige borrel. Deze borrel kan gehouden worden in het horecagedeelte van dit entertainmentcentrum. Hier kun je genieten van een hapje en een drankje en de dag met elkaar bespreken. Er staat ook een pooltafel voor de enthousiastelingen die nog even wat actiever aan de slag willen gaan aan het eind van de dag.

Activiteiten die je hier doet zijn leuk voor jong en oud

Veel kinderfeestjes zijn al gegeven bij Fun Center Amstelveen. Echter is dit entertainmentcentrum ook enorm leuk voor volwassenen. De groepsactiviteiten die je hier in Amstelveen doet zijn namelijk leuk voor jong en oud! Begin de dag bijvoorbeeld met trampolinespringen op de vele aanwezige trampolines. Hier kunnen jullie lekker opwarmen voor de rest van jullie teamuitje. Vervolgens dagen jullie elkaar uit in de lasergameruimte, die volledig is ingericht als een haven in New York. Uiteindelijk kunnen jullie de dag afsluiten in het karaokegedeelte en ontdekken jullie al snel welke collega’s de sterren van de hemel zingen en wie er beter het zingen aan een ander over kan laten.

Boek een teamuitje voor jouw bedrijf

Via het online reserveringssysteem van Fun Center Amstelveen kun jij gemakkelijk een actief bedrijfsuitje voor jouw collega’s plannen. Heb je vragen over de groepsactiviteiten die je in dit entertainmentcentrum in Amstelveen kunt doen met jouw medewerkers? Benader dan gerust geheel vrijblijvend de werknemers bij dit centrum. Zij vertellen jou dan over alle mogelijkheden en zorgen er samen met jou voor dat je teamuitje zeker geslaagd wordt! Reserveer vandaag nog je tijdsblok en geniet van alle voorpret.