Weekjesafari
Image default
Aanbiedingen

Organiseer een schoolreisje naar het bekendste vogelpark van Nederland

Als je een schoolreisje aan het organiseren bent, dan is het een leuk idee om naar het bekendste vogelpark van Nederland te gaan. Het bekendste en tevens oudste vogelpark van Nederland is Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. Het vogelpark biedt een thuis aan veel bijzondere vogels zoals de helmkasuaris, de kraanvogel, de secretarisvogel en de kiwi. Je kunt naast alle vogelsoorten ook andere diersoorten vinden waar ze gebroederlijk hun leefruimte mee delen zoals de ringstaartmaki, de terekayschildpad en de rode panda. Bovendien vind je in het vogelpark ook de leukste buitenspeeltuin van Zuid-Holland en kun je met de hongerige kinderen terecht in het restaurant. 

De ideale bestemming voor een schoolreisje 

Het vogelpark is al vele jaren een populaire attractie voor kinderen, en een geliefde bestemming voor familie-uitjes, verjaardagspartijtjes en schoolreisjes. Kinderen hebben genoeg te doen en te zien in het oudste vogelpark van Nederland. Als je een schoolreisje organiseert, kun je verschillende arrangementen boeken met bijvoorbeeld een spannende speurtocht door het park, een lunch in het restaurant of een combi-arrangement met het Archeon. Op gezette tijden zijn er verschillende vogeldemonstraties en voederpraatjes waarbij de verzorgers tijdens het voeren leuke wetenswaardigheden kunnen vertellen over de dieren. Het is ook mogelijk om het schoolreisje met vervoer naar het vogelpark te boeken. De kinderen kunnen zich bovendien ook vermaken in de leukste buitenspeeltuin van Zuid-Holland. Deze unieke speeltuin heeft spannende attracties als een spookhuis, botsauto’s en een jungle rivier waar de kinderen in de warme zomermaanden in het water kunnen ravotten. 

Bekijk voor meer informatie de website van dit grote park

Ben je een schoolreisje aan het organiseren dan is een bezoek aan het vogelpark en de avontuurlijkste buitenspeeltuin in Zuid-Holland echt een aanrader. Je kunt voor groepen vanaf 20 kinderen speciale groepsarrangementen boeken. Kijk op de website van Vogelpark Avifauna voor meer informatie over de speciale arrangementen voor schoolreisjes en voor het aanvragen van een offerte.