Weekjesafari
Image default
Eten en drinken

Outdoor cooking in eigen tuin

Ben jij een echte liefhebber van buiten koken en wil jij de mogelijkheden tot outdoor cooking in eigen tuin bekijken? Dan ben je bij OUTDOOR OUTFITTER uit Overasselt aan het juiste adres. Het assortiment heeft ruime keuze in verschillende soorten apparaten zoals tuinhaarden, barbecues en smokers. Zo kun je kiezen voor de optie die het beste bij jouw wensen past.

Outdoor cooking tuinhaard

Kies bijvoorbeeld voor een tuinhaard met bovenop een bakplaat, of een mobiele tuinhaard met grill. Ideaal voor bijvoorbeeld onder een overkapping, tuinkamer of serre. Zo kun je in de winter ook in de tuin zitten en het toch aangenaam warm hebben. Daarnaast kun je op ieder moment van het jaar aan outdoor cooking doen. Een tuinhaard met bakplaat biedt een luxe uitstraling en is een mooi decorstuk voor uw tuinkamer, waarmee je ook lekkere hapjes klaar kunt maken. Tevens kun je gietijzeren pannen op de plaat zetten en zo bijvoorbeeld een heerlijke erwtensoep klaarmaken terwijl je zelf lekker opwarmt. Er zijn ook mobiele tuinhaarden, ideaal voor de kampeerders en nomaden onder ons. Deze haarden zijn compact, klein en gemakkelijk op te bergen. Dat is ideaal voor de gezellige momenten in de tuin, maar ook leuk voor mee op reis. Uiteraard heeft OUTDOOR OUTFITTER in Overasselt ook diverse barbecues voor jouw beschikbaar in alle soorten en maten. Bekijk bijvoorbeeld de Smokey Bandit smoker, waarmee je het vlees langzaam gaart door het te roken.

Eindeloze opties aan apparaten voor outdoor cooking

Wil jij ook jouw eigen outdoor cooking ervaring creëren in jouw eigen tuin? Kies een van de diverse opties van OUTDOOR OUTFITTER en ga zelf experimenteren met jouw eigen gerechten. Wil je kennis opdoen over outdoor cooking of verschillende recepten leren? Neem dan contact op met hun koks. Zij hebben diverse blogs met hierin allerlei leuke en lekkere recepten. Daarnaast kun je diverse outdoor cooking workshops volgen, leuk met vrienden of collega’s.