Weekjesafari
Image default
Aanbiedingen

Prachtig glasmozaïek in de badkamer

Na jaren van gebruik was de badkamer naar mijn mening echt aan een opknapbeurt toe. De badkamer zat er immers al in toen wij er kwamen wonen, nu is het tijd voor een compleet nieuwe look en feel. Een vriendin van mij heeft een prachtige mooie badkamer met glasmozaïek. Deze tegels voor in de badkamer realiseren een heel mooi effect. Heel sfeervol vooral.

Iedere keer dat ik bij haar op bezoek ben neem ik stiekem even een kijkje in haar badkamer. Ze vertelde me later dat ze haar glasmozaïek tegels heeft besteld op mozaiektegelwinkel.nl. Ik heb de website de site na thuiskomst meteen bekeken en een bestelling geplaatst. Daar vertel ik in dit blogartikel meer over.

Uitgebreid aanbod aan de mooiste tegeltjes

Eenmaal op de website wist ik niet wat ik zag. Je kan daar zo ontzettend veel verschillende tegeltjes bestellen! Dat is echt niet normaal. Ik heb zo zeel tegeltjes voorbij zien komen dat ik op een gegeven moment niet meer wist waar ik kijken moest. Van prachtige mozaïek tegels voor op de vloer tot hexagon tegels. En laten dat nou mijn favoriete tegeltjes zijn, vooral voor op de muur. Ze geven zo’n luxe uitstraling dat ik je er graag meer over vertel.

Glasmozaïek hexagon tegels

Hexagon tegels zijn vandaag de dag ontzettend veel te zien in de interieurs van vele mensen. Zo ook in ons interieur! Wij hebben gekozen voor een onwijs mooie groene kleur die de badkamer een compleet ander uiterlijk geeft. We hebben een tijdje getwijfeld over de variant met een marmerpatroon er in, maar we vonden de groene toch wat neutraler. Nu de badkamer klaar is zijn we ontzettend blij met deze keuze!

Prachtig resultaat

Het resultaat van de badkamerrenovatie is echt helemaal geweldig. Het is net alsof we een compleet nieuwe badkamer hebben, terwijl alleen de tegels vervangen zijn. Ben jij je badkamer helemaal beu? Dan raad ik aan om eens een kijkje te nemen in de webshop van Mozaïektegelwinkel.

Gerelateerde artikelen

De verschillende soorten stofzuigers