Weekjesafari
Image default
Eten en drinken

Proef de ouderwetse smaak bij deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard

Melkveebedrijf Commijs in Maasdam produceert melkproducten van ingrediënten die ze zelf produceren. De melk komt van hun eigen koeien, en dat proef je. Alles wat deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard verkoopt, smaakt natuurlijk, eerlijk en vers – exact zoals melkproducten moeten smaken! Koop je deze producten in de supermarkt, dan is het gemakkelijk om te vergeten wat er allemaal aan vooraf is gegaan voordat jij je melkproducten kunt nuttigen. De band tussen dier/boerderij en consument vervaagt en het aanschaffen van melkproducten is vooral gebaseerd op gemak. Dat is iets waar deze leverancier van zuivelproducten uit Maasdam, gemeente Hoeksche Waard, het zeker niet mee eens is en daarom bieden ze iedereen de mogelijkheid een kijkje te nemen op de boerderij en echte zuivel te proeven.

Een bezoekje aan de winkel

Allereerst is er de winkel, die vol staat met zuivelproducten die op de boerderij zelf zijn geproduceerd. De koeien die verderop in de wei staan, zijn allen verantwoordelijk voor de heerlijke smaak. Deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard verkoopt alles – vla, boter, kwark, yoghurt, melk en karnemelk – en allemaal in verschillende uitvoeringen en smaken. Nadat je deze winkel hebt bezocht, staat je koelkast vol met gezonde, eerlijke en natuurlijke producten die uiteraard ook ouderwets heerlijk smaken. Daar kan geen supermarktzuivel aan tippen.

Maak er een gezellig en leerzaam dagje van

Melkveebedrijf Commijs heeft een uitgebreide winkel met zuivelproducten, maar als je daar dan toch al bent, dan bekijk je natuurlijk de hele boerderij. Je bent van harte welkom om de koeien te groeten, de kalfjes te knuffelen en de melkrobots in actie te zien. Kinderen kunnen spelen op de toestellen of in de hooiberg. Deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard produceert ook heerlijk ambachtelijk ijs in meer dan 30 verschillende smaken. Daar geniet jij vast van als je op het terras over de velden uitkijkt na een leerzame dag op deze traditionele melkveeboerderij.