Weekjesafari
Image default
Eten en drinken

Reserveer een plekje op het terras voor een vegetarische maaltijd bij restaurants in Utrecht

Heb je trek in een heerlijke vegetarische maaltijd en is het heerlijk weer? Dan heb je bij deze vegetarische restaurants in Utrecht de mogelijkheid om een plekje te reserveren op het terras. Je kunt dan heerlijk genieten van het mooie weer onder het genot van de fantastische vegetarische producten die het restaurant GYS voor je op tafel kan zetten. Nog even borrelen na werktijd, of gewoon een lunch op het terras, is een goede manier om de boel even de boel te laten en op te laden voor de rest van de dag. Ook op een warme zomeravond is het fijn om nog even buiten te kunnen genieten van een 100% biologische vegan maaltijd.

Liever binnen eten

Het kan natuurlijk zijn dat het weer zich niet leent voor het eten op een terras. Dan is het ook mogelijk om een reservering te maken om binnen te ontbijten, lunchen of dineren bij één van deze vegetarische restaurants in Utrecht. In de sfeervolle ambiance van deze restaurants op de Amsterdamsestraatweg en de Voorstraat in Utrecht, kan je heerlijk genieten van een eerlijke maaltijd. Alle maaltijden worden bereid met uitsluitend gebruik van 100% biologische producten. Het eten is dus ook nog eens beter voor je lichaam en voor de planeet. Ook borrelen en high tea ligt binnen de mogelijkheden.

Geef speciale wensen door

Als je met een grote groep tegelijk wilt eten of andere speciale wensen hebt, dan is het verstandig om even telefonisch of via e-mail contact op te nemen met één van deze vegetarische restaurants in Utrecht. Een medewerker kan dan direct kijken of de door jouw gestelde vragen mogelijk zijn en eventueel adviseren. Plan een avondje voor grotere groepen dus goed en overleg met het restaurant. Zo kan jullie avond goed georganiseerd worden en komen zowel jullie als het restaurant niet voor verrassingen te staan. Ook dieetwensen dienen duidelijk aangegeven te worden zodat het restaurant hier rekening mee kan houden.

https://gysutrecht.nl/nl/