Weekjesafari
Image default
Woning en Tuin

Uitvalschermen plaatsen om de kamertemperatuur aangenaam te houden

Wanneer je jouw woning goed wilt beschermen tegen vervelende zoninval, biedt een uitvalscherm de oplossing. Door uitvalschermen te plaatsen, houd je jouw woning koel en weer je hitte en fel licht uit de woonkamer of slaapkamer. Op deze manier blijft de kamertemperatuur aangenaam en leefbaar. Daarnaast zorgt het ook dat je geen hinder ondervindt van zonlichtreflectie op jouw televisie! Een uitvalscherm plaats je het best op een plek waar je niet regelmatig langsloopt, zoals de voortuin of op een verdieping. Je laat het scherm eenvoudig op de gewenste hoogte zakken waarna het diffuse licht van het schermdoek direct een prettige sfeer in de kamer brengt.

 

Kies voor een betrouwbare partij

Uitvalschermen bieden een uitstekende oplossing om warmte buiten te houden, maar kies je een uitvalscherm van Sunmaster, dan heb je een waar sieraad voor je huis. Sunmaster is een meester in zonwering en rolluiken met bijna 50 jaar aan kennis en ervaring. Bij hen heb je keuze uit heel veel maten, kleuren en technieken. Gegarandeerd dat je in hun collectie een scherm naar jouw smaak vindt! Uitvalschermen kenmerken zich door de twee armen aan weerszijden. Deze zitten middels een aluminium profiel vast aan de gevel en hangen deels voor het raam.

 

Geheel op maat gemaakt

Bij Sunmaster begrijpen ze dat je bepaalde wensen hebt over je uitvalscherm. Bij hen heb je dan ook de grootste keuze in typen, bedieningen, schermkleuren en kleuren op het doek. De uitvalschermen maken zij volgens jouw persoonlijke wensen geheel op maat. Dit wordt gedaan aan de hand van prachtige materialen die bovendien erg duurzaam zijn. Daarbij is er wat betreft de grootte van het uitvalscherm ook genoeg mogelijk. Zo ontwikkelen ze uitvalschermen van 80 tot maar liefst 1000 cm breed! Dan reken je op een uitval van 95 cm tot 150 cm. Daarbij geldt dat hun zonwering niet alleen betrouwbaar is, maar er ook goed uitziet! Zij volgen de trends namelijk op de voet. Benieuwd geworden? Neem dan snel een kijkje in hun veelzijdige assortiment!

https://www.sunmaster.nl

Gerelateerde artikelen

Hang prachtige exclusieve hanglampen in uw woning

Kasten op maat laten maken door een meubelmaker in Rotterdam

Maak een afspraak en geef uw wensen voor een boomstamtafel door