Volledige ontzorging als u uw Italiaanse Kronos tegels laat zetten door een specialist

U kunt bij een specialist terecht voor Italiaanse tegels, zoals Kronos en Imola. Daarnaast staat Intertegel ook voor u klaar voor het laten zetten van de tegels. Handig wanneer u dit zelf nog nooit heeft gedaan of u het werk liever uit handen geeft omdat u het lastig vindt. U hoeft dus slechts één adres te bezoeken! Zo komt u eerst in de showroom de verschillende mogelijkheden bekijken. Vervolgens zoekt u de tegels van uw wens uit bij de specialist, bijvoorbeeld Kronos tegels, Imola tegels of andere Italiaanse tegels. Heeft u dat gedaan? Dan zorgen de ervaren tegelzetters ervoor dat de tegels op vakkundige manier worden geplaatst.

Breed aanbod Italiaanse tegels, zoals Kronos en Imola tegels, van hoogstaande kwaliteit

U wilt uw badkamer, woonkamer, terras of keuken opnieuw laten betegelen. Dan gaat u toch wel naar een specialist? Zo weet u zeker dat u tegels uitkiest van de beste kwaliteit en dat het op vakkundige manier gezet wordt. Deze tegels staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, schoonheid en levensduur. Daarbij bestaan ze ook nog eens in diverse soorten, maten, kleuren en materialen. Een breed assortiment aan Italiaanse tegels, zoals de Kronos tegels en Imola tegels, vindt u bij een specialist als Intertegel. Deze specialist importeert de nieuwste soorten tegels speciaal voor u en biedt ze aan voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Kronos tegels: ruim assortiment tegels voor het hogere segment

U wilt uw woning voorzien van prachtige Kronos tegels. In de fabriek waar ze worden gemaakt, zijn ze gespecialiseerd in keramiek. De fabriek bestaat al bijna 40 jaar en is dus zeer ervaren op het gebied van keramiek. De kwaliteit van de materialen is hoog, waardoor Kronos tegels met name geschikt zijn voor het hogere segment. Bij Intertegel, tegelspecialist met een zeer ruim assortiment, verkopen ze diverse collecties van Kronos. Kom langs in de grote showroom met tegels en vind wat u zoekt. Denk bijvoorbeeld aan Kronos Terramare (hardstenen vloeren), Kronos Vintage (kasteelvoeren), Kronos Blautech (onderhoudsvrije natuurlijke vloeren) en Kronos Woodside (houtimitatie vloeren). Ook verkopen ze Imola tegels en andere Italiaanse tegels. Zo vindt u altijd een tegel die helemaal bij u past.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.