Weekjesafari
Image default
Mode en Kleding

Vrouwen sporten, kies voor de juiste outfit

Vrouwen sporten, kies voor de juiste outfit

Bij het sporten is het belangrijk dat de kleding die je draagt goed om je lichaam heen zit. Naast het comfort van goede zittende kleding word je er ook meer zelfverzekerd van. Maar dat begint al bij het aantrekken van het juiste ondergoed. Als je ondergoed goed is, dan zal de rest van je kleding ook en stuk beter en comfortabeler om je lichaam heen zitten. Dat gaat je ook helpen bij het lekker in je vel zitten tijdens het sporten. In deze blog lees je meer over het ondergoed dat je het best kan dragen tijdens het sporten als vrouw zijnde. 

Waarom zou je een sportslip gaan dragen? 

Allereerst heb je bij een sportslip geen last van de naden. De naden in een sportslip zijn zo goed afgewerkt, dat je er niets van ziet of voelt. In sommige gevallen, wanneer er gebruik is gemaakt van de nieuwste technieken om de slips te breien, zijn er helemaal geen naden te vinden op de slips. 

Door de afwezigheid van de naden heb je bij het dragen van een sport slip geen last van drukkende of schurende naden tussen je benen. Hierdoor kan je je veel beter richten op dat wat waar je mee bezig bent tijdens het sporten,

 

Waar worden sportslips van gemaakt? 

Sportslips worden gemaakt van stoffen die in staat zijn om het zweet op te vangen en af te voeren zonder dat jij als sporter daar hinder van ondervindt. Hierdoor blijf je droger en heb je geen last van onaangename geurtjes. 

Wanneer moet je een sport-bh met high support gaan dragen?

Een sport bh high support kan je gaan dragen als je het fijn vindt om een stugge, maar stevige ondersteuning wil hebben voor tijdens het sporten. Vooral fanatieke sporters hebben hier veel baat bij. 

 

Ook als je last hebt van gevoelige of pijnlijke borsten is het dragen van een sport bh high support aan te raden. Doordat de ondersteuning maximaal is van deze bh zul je merken dat je borsten geen kant meer op kunnen bewegen bij het dragen van deze bh.

 

Waar wordt een sport-bh high support van gemaakt? 

Een sport-bh high support is gemaakt als een andere sport-bh. Echter zijn er niet-elastische materialen aan toegevoegd. Hierdoor krijgt het zijn stugge werking. Als je een stof gebruikt die rekt, rek je je borsten mee. Als je je borsten niet wil laten bewegen moet je dan ook een bh kopen van niet elastisch materiaal.