Weekjesafari
Image default
Aanbiedingen

Wat te verwachten voor de slaapkamer trends voor 2023!

Wat te verwachten voor de slaapkamer trends voor 2023!

Slaapkamers zijn een plek van ontspanning en verjonging. Daarom is het belangrijk dat de ruimte je persoonlijke stijl en smaak weerspiegelt. Elk jaar veranderen woontrends om met de tijd mee te gaan. Dus wat kunnen we verwachten voor slaapkamertrends in 2023? Laten we eens kijken naar enkele toptrends die we dit komende jaar kunnen verwachten. 

 

Groen gaan 

Groen is de afgelopen jaren trending geweest en zal ook in 2023 populair blijven. Dit omvat alles van planten, tot groene muren en zelfs meubels van gerecyclede materialen. Gebruik donkergroen of neutrale tinten voor een rustgevende sfeer, waardoor je slaapkamer aanvoelt als een oase weg van de drukte van alledag. 

 

Maximalisme is in 

Zeg maar dag tegen het minimalisme! Maximalisme draait om het mengen van verschillende texturen, kleuren en stijlen om een eclectische, maar samenhangende look te creëren. Denk aan heldere kleuren, gedurfde patronen, pluche fluwelen stoffen, en veel accenten zoals textuurbehang of rieten manden, alles kan! Het doel is een in het oog springende visuele esthetiek te creëren, perfect voor wie van gedurfde decorkeuzes houdt. 

 

Investeren in raambekleding 

Raambehandelingen worden vaak over het hoofd gezien bij het inrichten van een ruimte, maar ze kunnen zoveel karakter (en privacy!) aan je kamer toevoegen. Bijvoorbeeld, kunsthouten jaloezieën brengen warmte met hun natuurlijke nerfstructuur en bieden toch veel mogelijkheden om het licht te regelen, zodat je zoveel (of zo weinig) zonlicht in je kamer kunt laten als je wilt. Bovendien zijn jaloezieën van imitatiehout beter bestand tegen extreme temperaturen en vochtigheid dan jaloezieën van echt hout, waardoor ze ideaal zijn voor elk klimaat!      

 

2023 lijkt een spannend jaar te worden voor slaapkamers designtrends! Van groen gaan met duurzame meubelstukken tot het verwerken van gedurfde kleurenpaletten in maximalistische ontwerpen, er is iets voor iedereen die zijn slaapvertrekken dit komende jaar wil verfraaien. En vergeet de raambekleding niet! Investeren in raambekleding, zoals kunsthouten jaloezieën kan je kamer compleet maken en zowel privacy als karakter toevoegen dat vele jaren meegaat. Wat voor ontwerpsmaak je ook hebt, er is zeker iets wat perfect past in je slaapkamerplannen voor 2023!

 

https://www.raamdecoratiedeal.com