Weekjesafari
Image default
Horeca

Bij dit hotel geniet u van een heerlijke hotelovernachting in IJsselstein

Heeft u altijd al eens een weekendje naar de provincie Utrecht willen gaan? Boek dan bij Hotel Epping een hotelovernachting in IJsselstein! Dit is een onwijs leuk, middeleeuws stadje waar u van alles kunt beleven. Het is geschikt voor jong en oud. In het Groene Hart kunt u heerlijke wandelingen of fietstochten maken, terwijl u in de stad Utrecht juist de drukte van een bruisende stad op kunt zoeken.

Overnachten bij een echt familiebedrijf

Uw hotelovernachting in IJsselstein vindt plaats bij een echt familiebedrijf, dat van generatie op generatie is overgegaan. Het begon allemaal in 1906 als een bakkerij, dat eind jaren ’50 werd omgedoopt tot cafetaria toen de bakkerij niet lekker meer liep. Als snel werd besloten er een hotel-restaurant van te maken, aangezien de vraag naar een hotelovernachting in IJsselstein in die tijd enorm steeg. Het bedrijf breidde zich steeds verder uit. Uiteindelijk is het echt een bedrijf van nu geworden, met alle moderne faciliteiten die bij deze tijd horen.

Wat het hotel u biedt

Bij het betaalbare hotel kunt u veel meer dan alleen overnachten. U kunt er ook terecht voor vergaderingen, als u een vergaderarrangement boekt. Omdat er geen vergaderruimtes in het hotel zelf aanwezig zijn, kunt u bij de medewerkers uw wensen opgeven en wordt er een ruimte in de buurt gezocht. De meeste locaties zijn op loopafstand. Na de vergadering kunt u dineren in het hotel zelf en een overnachting inclusief ontbijt is ook mogelijk. Tevens worden er nog meer arrangementen aangeboden, zoals een bruidsarrangement of een fietsarrangement. En niet te vergeten: het restaurant. In Bites & Nights kunt u de hele dag door genieten van de meest heerlijke gerechten. U kunt hier lunchen, een kop koffie drinken, maar ook uitgebreid dineren. Het is namelijk een all you can eat-restaurant waar u een ruim aanbod aan tapas kunt proeven. De tapas komen uit keukens vanuit de hele wereld.

Maak vandaag nog uw reservering definitief

Bent u toe aan een hotelovernachting in IJsselstein? Wacht dan niet langer en boek vandaag nog een hotelkamer in het fijne en gezellige Hotel Epping. Heeft u voorafgaand aan uw reservering nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met de gastvrije medewerkers van het hotel.