Weekjesafari
Image default
Horeca

Waarom en op welke manier kunt u het best een nieuwe display koelkast aanschaffen?

Bent u een ondernemer en heeft u uw eigen horecagelegenheid? Dan is het belangrijk dat uw klanten van de versheid van uw producten en lekkernijen genieten. Dit kunt u bereiken door voor een professionele display koelkast of gebaksvitrine te kiezen. Vooral op momenten dat u niet zo goed weet welk type koelsysteem het best in uw zaak tot zijn recht zou komen, is advies van professionals precies waar u naar op zoek bent. Ontdek zelf wat de meerwaarde van kwalitatieve koelsystemen is en op welke manier u persoonlijk advies op dit gebied kunt aanvragen.

Wat is de meerwaarde van een kwalitatieve display koelkast voor uw horecaonderneming?

Wanneer u voor goede koelsystemen zoals een display koelkast of een gebaksvitrine kiest, zitten daar een aantal voordelen aan verbonden. Allereerst zorgen professionele koelsystemen ervoor dat uw producten langer vers blijven. Een krachtige koeling zorgt ervoor dat de temperatuur in het gehele koelsysteem gelijk is. Verder zorgen de meest professionele opties ervoor dat er geen condens op de ruiten ontstaat. Hierdoor kunnen uw klanten de lekkernijen en producten altijd makkelijk bekijken. Wanneer u prachtige taarten of stukken vlees of vis verkoopt, kunnen uw klanten meteen hun keuze maken uit uw aanbod. Zij weten namelijk precies wat er beschikbaar is en zullen wellicht eerder geneigd zijn om nog iets extra’s mee naar huis te nemen! Ideaal voor de verkoopcijfers.

Maak gebruik van persoonlijk advies

Wilt u graag een nieuwe professionele display koelkast of gebaksvitrine aanschaffen, maar weet u nog niet welk merk of type het best bij u past? Dan staat het team van Koopsretail voor u klaar. Het team bestaat uit een aantal experts die al meer dan 40 jaar ervaring hebben in de branche. Hierdoor bieden zij u moeiteloos en vrijblijvend persoonlijk advies. Wanneer u een keuze maakt, kunt u het koelsysteem op locatie laten af laten leveren en ook nog laten installeren door een medewerker van Koopsretail.