Weekjesafari
Image default
Media

De effecten van de planeet Jupiter

Jupiter is de meest gerespecteerde en invloedrijke planeet van het zonnestelsel. De beste rechters en mensen op hoge posities bezitten een behulpzame Jupiter in hun horoscopen, bv. Horoscoop Kreeft, Horoscoop Leeuw en Horoscoop Maagd. Jupiter is verheven in het vierde huis en behulpzaam in de meeste andere huizen.

Jupiter in 1e huis

Jupiter in het 1e huis betekent dat de inboorling een selfmade man is, hij zal geluk hebben in zaken van rijkdom en familie. Deze inboorlingen zouden echter moeten trouwen vóór de leeftijd van 26 jaar.

Jupiter in het 2e huis: de echtgenote van de inboorling zal heel veel geluk voor hem hebben en hij zal eer en rijkdom krijgen. Deze plaatsing maakt de inheemse populair onder de vrouwtjes. Als hij blijft liefdadigheid doen, zal hij blijven bloeien.

Jupiter in 3rd Huis maakt de autochtoon geleerd en rijk, hij moet los gezelschap vermijden.

Jupiter in 4th Huis betekent dat Jupiter de beste resultaten zal geven. De inboorling zal een rijke man zijn met veel eigenschappen en krijgt eer met zijn werk.

Jupiter in 5e Huis: Het leven van de Inheemse zal veranderen met de geboorte van de Zoon, hoe meer zonen de inheemse heeft hoe welvarender hij wordt.

Jupiter in zesde huis: de inboorling zal een vroom persoon zijn en hij zal alles zonder moeite krijgen. Als de inboorling liefdadigheid doet op de naam van zijn ouderlingen, zal hij meer krijgen.

Jupiter in het 7e huis: de partner van de inlander zal geluk brengen in zijn leven, de inlander zal zich goed opgevoede kinderen hebben.

Jupiter in 8e huis: de inwoner alle wereldse gemakken geboden, en zal altijd hulp krijgen wanneer dat nodig is. Als hij een dader is, verliest hij zijn prestige en zijn vader.

Jupiter in het 9e huis: deze inboorlingen worden altijd geboren in een rijk gezin en voegen met hun werk en daden de rijkdom van het gezin toe, ze zijn gezegend met kinderen die de nationaliteit van het gezin naar voren brengen. Een malefic Jupiter in dit huis zal precies het tegenovergestelde zijn.

Jupiter in 10e huis: de inheemse bevolking zal altijd onwel zijn en honger lijden voor voedsel. Deze inboorlingen kunnen alleen slagen door sluwe acties.

Jupiter in 11e Huis: Dit is geen goed huis voor de plaatsing van Jupiter, het lot van de inboorling zal op zijn vader leunen, en als hij alleen in een gezamelijk gezin woont.

Jupiter in 12e huis. impliceert dat de inboorling een weldoener en goed gedrag zou moeten zijn, en zich zou moeten verdiepen in religieuze praktijken, om succes te behalen, het vermijden van sterke drank en vrouwelijkheid zal de moeder succesvol maken.

Bron:
Horoscoop | Daghoroscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/