Weekjesafari
Image default
Hobby en vrije tijd

De modelauto winkel met persoonlijke aandacht voor jou

Heb je wel eens overwogen om te beginnen met jouw eigen collectie van miniatuurauto’s? Of heb je misschien al een collectie maar wil je deze uitbreiden? Het hebben van een collectie aan miniatuurauto’s is een leuke hobby om te hebben en stelt je in staat om je kennis over auto’s gigantisch uit te breiden. Verder ben je jaren bezig met verzamelen, hetgeen het verzamelen van auto’s juist een leuke bezigheid maakt. De uitdaging is natuurlijk om de miniatuurauto’s voor een goedkope prijs te kopen. Indien dit het geval is dan is de modelauto winkel in Noorden vast wat voor jou. Voor een betaalbare prijs ben je in staat om ontzettend veel modellen aan te schaffen.

Een assortiment met een divers aanbod

Wat erg belangrijk is aan een assortiment is dat er daadwerkelijk veel variatie is. Indien je veel auto’s hebt maar alles zo’n beetje van hetzelfde model is, dan heb je uiteindelijk helemaal niet veel te kiezen. Bij het bedrijf Model Auto Noorden wordt prioriteit gegeven aan variatie zodat voor iedere liefhebber van miniatuurauto’s voldoende te vinden is. Er zijn namelijk modellen van klassieke auto’s en modellen van moderne auto’s. Verder zijn er modellen van gewone auto’s, luxe auto’s en vrachtwagens en nog veel meer. Bij deze modelauto winkel is voldoende te vinden voor jou.

Drie p’s

Bij de winkel wordt in de communicatie aandacht gegeven aan drie p’s. Ten eerste persoonlijk, dit heeft te maken met hoe medewerkers met je omgaan in de winkel. Dit gaat op een beleefde en persoonlijke manier. Ten tweede passend, dit heeft te maken met een aanbod van miniatuurauto’s passend bij de particulier. Hierdoor heeft een gevarieerd assortiment prioriteit. Ten derde professioneel, bij het bedrijf Model Auto Noorden werken medewerkers met vakkennis en sociale vaardigheden waardoor ze iedere particulier goed te woord kunnen staan en kunnen helpen. Bekijk vooral de website van de modelauto winkel, indien je meer informatie wilt hebben.