Weekjesafari
Sport

Een hometrainer kopen doe je bij de specialist

Ben je van plan een hometrainer te kopen? Dit kan verschillende redenen hebben. Wellicht wil je een hometrainer kopen om vaker te kunnen sporten en af te vallen. Maar het kan ook zo zijn dat je een hometrainer aanschaft om je conditie op peil te houden. Wat je reden ook is; het is te allen tijde verstandig een hometrainer te kopen bij een specialist. De apparatuur die je bij een specialist vindt is vaak van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien kun je bij een specialist persoonlijk en vakkundig advies ontvangen, als je dit nodig hebt.

Bij welke specialist bestel jij je fitnessapparatuur?

Er zijn natuurlijk diverse specialisten in fitnessapparatuur. Hierdoor kan het lastig zijn de goede specialist te vinden. Een voorbeeld van een gevestigd importeur van diverse merken fitnessapparatuur is NRG Fitness BV. Al sinds 1993 zijn zij exclusief importeur van diverse merken fitnessapparatuur, waar zij dan ook alles over weten. Het bekendste merk dat dit bedrijf verkoopt is Body-Solid. Daarnaast vindt je fitnessapparatuur van de merken Finnlo en Inspire, elk in een ander prijssegment.

Ontvang persoonlijk advies

Het kopen van een hometrainer is niet iets dat je zomaar even doet. Je wilt namelijk wel een goede hometrainer die voldoet aan jouw eisen en die binnen jouw budget valt. Bij NRG Fitness BV ben je daarom welkom om naar persoonlijk advies te vragen. De medewerkers van dit bedrijf krijgen jaarlijks zowel service- als verkooptrainingen, waardoor ze je altijd goed kunnen adviseren. Neem contact op met dit bedrijf door ze te bellen of een e-mail te sturen en stel al je vragen. Wil je een fitnesstoestel liever eerst uitproberen voordat je deze bestelt? Ga dan langs bij een van de premium resellers bij jou in de regio. Heb je je keuze kunnen maken? Wanneer je voor 16.00 uur jouw fitnessapparatuur bij NRG Fitness BV bestelt, wordt deze dezelfde dag nog verzonden.

 

https://www.nrgfitness.nl/