Weekjesafari
Image default
Verbouwen

Een trap op maat laten maken

Wilt u graag een trap op maat laten maken en woont u in Eersel of omgeving? Schakel dan Timmerbedrijf Schenning in. Dit bedrijf is gespecialiseerd in allerlei timmerwerkzaamheden. Denk hierbij aan het plaatsen van kozijnen, het uitvoeren van machinale timmerwerken en natuurlijk aan het op maat maken van trappen. Heeft u interesse in dit laatste en wilt u graag een trap laten maken door dit timmerbedrijf? Dan profiteert u van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Timmerbedrijf Schenning is zelfs de goedkoopste in de regio Eersel. Zij garanderen u de voordeligste prijs voor trappen van uitstekende kwaliteit.

Een trap die aan al uw wensen voldoet

Wanneer u een trap op maat gaat laten maken, wilt u natuurlijk wel dat deze aan al uw wensen voldoet. Bij Timmerbedrijf Schenning begrijpen ze dit en bespreken ze eerst al uw ideeën tot in detail door. Bovendien komen ze bij u langs om de trap op te meten. In ieder huis zijn de afmetingen van een trap namelijk anders. Vervolgens wordt de trap uitgetekend. U krijgt deze tekening te zien en kunt eventueel nog aanpassingen doorgeven voordat u akkoord gaat. Op die manier weet u zeker dat de trap precies zo uitpakt als u voor ogen heeft. Nadat u akkoord heeft gegeven, gaan de medewerkers van Timmerbedrijf Schenning aan de slag en komen ze de trap bij u plaatsen. Kortom, gedurende het gehele traject wordt er steeds goed met u overlegd, zodat de trap helemaal naar wens is.

Welke stijl past bij u?

Wat uw stijl ook is en hoe u de trap ook wilt laten maken, bij Timmerbedrijf Schenning uit Eersel is alles mogelijk. Wilt u een moderne trap of liever een klassieke trap? Wilt u de trap laten maken van vurenhout of eikenhout? Wat u ook wenst, de timmerlui van dit bedrijf gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

https://timmerbedrijfschenning.nl/