Weekjesafari
Woningen

Een verzorgingshuis en brasserie in Groningen

Wanneer u op zoek bent naar een verzorgingshuis in Groningen, moet u zeker eens kijken bij De Leyhoeve. Dit verzorgingshuis heeft mooie appartementen die vlak bij de Euroborg gevestigd zijn. Ouderen kunnen hier zelfstandig wonen, terwijl zij toch toegang hebben tot alle benodigde zorgfaciliteiten. Er zijn zeven verschillende soorten appartementen die verschillen qua grootte. U kiest zelf in wat voor appartement u graag woont. De appartementen hebben veel lichtinval en een eigen balkon. Ook is dit verzorgingshuis in Groningen goed bereikbaar, want het heeft een eigen parkeergarage en ligt vlak bij een bus- en treinstation. Zo zijn de bewoners van alle gemakken voorzien.

Dit complex in Groningen heeft ook een mooie brasserie

Naast een verzorgingshuis, is De Leyhoeve ook een brasserie in Groningen. Deze brasserie ligt tegenover station Europapark en is alle dagen van de week geopend. U bent hier van harte welkom voor een lekker lunch of een heerlijk diner. Komt u lunchen? Dan kunt u kiezen uit diverse belegde broodjes, maaltijdsalades, tosti’s, verse soepen en nog veel meer. Komt u dineren? Ga dan voor een vis- of vleesgerecht en sluit af met een heerlijk dessert. Voor de liefhebbers bevat de menukaart ook seizoensgebonden gerechten. Voor iedereen is er bij deze brasserie in Groningen iets lekkers te vinden.

Een idee geboren uit het hart

Vraagt u zich af hoe het verzorgingshuis en de brasserie De Leyhoeve zijn ontstaan? Het begon allemaal met Toon en Heleen. Zij woonden tientallen jaren gelukkig samen, totdat Heleen te veel zorg nodig had en niet meer thuis kon blijven wonen. Toons hart brak. Hij besloot een plek te ontwikkelen waar geliefden altijd bij elkaar kunnen blijven wonen, ongeacht de zorg die een van hen nodig heeft. Zo was het idee voor het verzorgingshuis De Leyhoeve geboren en is het, met brasserie en al, gerealiseerd in Groningen.