Weekjesafari
Image default
Mode en Kleding

Het verschil tussen een koelsjaal en een koelkussentje

De ene vrouw heeft er meer last van dan de andere, maar over het algemeen krijgen ze tijdens de overgang allemaal te maken met opvliegers. Ze duren gemiddeld slechts drie minuten, maar kunnen een hoop ongemak en zelfs paniek veroorzaken. Wanneer een medicinaal middel tegen opvliegers niet noodzakelijk of niet gewenst is, gaat men op zoek naar andere mogelijkheden. Comfort Cooling Products is dé distributeur op het gebied van verkoelingsproducten.

Verkoeling op basis van water absorberende kristallen

In de webshop van Comfort Cooling Products vindt u momenteel wel bijna vijftig verschillende soorten koelsjaals. Een koelsjaal is een innovatief middel tegen opvliegers en bovendien eenvoudig in gebruik. Het sjaaltje houdt u tot wel een etmaal koel en fris. Het product bevat kristallen die vele malen hun eigen gewicht aan water kunnen opnemen. Zo geven ze geleidelijk verkoeling af. Het is een effectief middel tegen opvliegers, maar worden ook gebruikt door personen met MS, hoofdpijnpatiënten en mannen en vrouwen die chemotherapie ondergaan.

Koelkussentjes worden vooral gebruikt door hoofdpijnpatiënten

Naast de koelsjaals biedt Comfort Cooling Products ook koelingskussentjes aan. Deze kussens hebben dezelfde werking als de koelsjaal, maar worden vooral gebruikt door mensen die last hebben van migraine of stevige hoofdpijn door andere redenen. Het kussentje helpt u ontspannen. Zoekt u vooral naar een effectief middel tegen opvliegers, dan is de koelsjaal meer iets voor u. Deze draagt u op elk moment van de dag, waar u ook bent.

Bestel bij een webshop met enkel originele producten

Comfort Cooling Products importeert enkel originele koelsjaals en koelkussens van een erkende Canadese producent. Aangezien deze producent doorlopend nieuwe producten lanceert, blijft ook hun aanbod alsmaar groeien. In de overzichtelijke webshop vindt u altijd wel een koelsjaal naar uw smaak, of u nu op zoek bent naar een effen kleur of een printje. Uw bestelling voltooit u bij deze specialist veilig via iDEAL of PayPal, waarna u deze via PostNL thuisbezorgd krijgt. Plaats daarom direct uw bestelling en geniet van de verkoelende werking van de producten.